banner

Asusteet

Tarpeellisia asusteita, joissa yhdistyy käytännöllisyys ja ylellisyys

Tutustu personoitavien nahkatuotteiden valikoimaan, jossa tiivistyy LUCRIN Genevan minimalistinen ja perinteinen ote tärkeitä asusteita suunniteltaessa. Olemme koonneet yhteen useita naisille ja miehille suunnattuja arjen perustuotteita ja ainutlaatuisia asusteita, jotka ovat yksinkertaisen hienostuneita.

Lompakot

Ylelliset lompakkomme valmistetaan käsin, tyylistä ja nahan laadusta tinkimättä, joten ne ovat pitkäikäisiä ja täydentävät upeasti muodikasta ulkoasua. Lucrinin hienostuneissa lompakoissa yhdistyy perinteinen ajattomuus ja moderni design.

Avaimenperä

Lucrin on suunnitellut erilaisia hauskanmallisia avaimenperiä, jotka luodaan pehmeästä nahasta ja lisäävät arkeen ripauksen ylellisyyttä. Avaimenperät voi personoida monogrammeilla ja värivalikoima kattaa niin klassisia kuin rohkeita sävyjä.

Nahkaiset silmälasikotelot

Näissä nahkaisissa silmälasikoteloissa yhdistyy tinkimätön ammattitaito ja ylellinen käytännöllisyys, joten ne täydentävät arkea loistavasti. Ohuen ja kevyen mallin viimeistelee mikrokuituinen sisäpinta, joka tarjoaa laseille lisäsuojaa.

Kellojen suojakotelot

Lucrinin nahkainen kellon suojakotelo on ihanteellinen ratkaisu jokaiselle kelloihin erikoistuneelle, joka haluaa säilyttää ja kuljettaa arvokasta kellokokoelmaansa turvallisesti. Ylellisellä mikrokuidulla vuoratut nahkaiset säilytysratkaisut näyttävät upealta esimerkiksi kampauspöydällä, eivätkä vie liiaksi tilaa.

Ainutlaatuinen naisten kokoelma

Tarkoin valikoitu kokoelma tarpeellisia ja ylellisiä nahkatuotteita, jotka täydentävät eleganttia ja tyylikästä asustevalikoimaa.

Puettavat

Lisää tyyliisi lennokkuutta Lucrinin puettavien nahka-asusteiden avulla! Siirry ratsastustyylistä urbaaniin eleganssiin valitsemalla ylelliset hansikkaat, tai lisää ulkoasuusi hienostunutta tyyliä tilauksesta valmistetuilla vöillä ja rannekoruilla.

Matkatarvikkeet

Nahkaiset ja personoitavat matkalompakot, passin suojat ja matkatavaratägit ovat loistoratkaisuja matkasuunnitelmien ollessa käsillä. Nämä käytännölliset matkatarvikkeet säilyttävät tyylikkyytensä ja ajattomuutensa, kohteesta riippumatta!

Koirat ja kissat

Täydellisiä kaulapantoja ja talutushihnoja, jotka on suunniteltu karvaisille ystävillesi. Lemmikkitarvikkeemme valmistetaan ylellisestä nahasta ja viimeistellään hopeoiduilla metalliosilla, joten niissä yhdistyy käyttömukavuus ja kestävyys.

Sikarikotelot

Tutustu ainutlaatuisiin koteloihin, jotka on suunniteltu liikkuville sikariharrastajille. Tyylikkäät kotelot ovat saaneet inspiraationsa ajasta, jolloin klassinen glamour oli voimissaan, ja niiden nykyaikainen viimeistely takaa sikareiden säilyvän turvassa.

Löydä inspiraatio

loader
Lataa...