City-tote

 - 
[ jäljellä varastossa ]
(1 arvostelu)
Monogram +20,00 € Lue lisää
engraving
Kaiverruksen tyyppi
Kaiverruksen sijainti : Etutasku
Kaiverruksen koko
Huomautus: Keskikokoisten ja suurten Suuri vain isoja kirjaimia.
Langan väri  +49,00 €
Ilmainen toimitus
Tuotetiedot

Siirrä minilaukkusi lomalle ja tutustu LUCRINin City-toteen, joka on mallistomme ensimmäinen puuvillatvillistä käsin valmistettu laukku. Tilavaan tote-laukkuun on suunniteltu mahtumaan enemmän kuin vain kukkaro, avaimet ja puhelin, ja sisään mahtuu jopa 16-tuumainen sylimikro. City-tote viimeistellään brändätyllä nahkakoristeella ja nahkaisilla kantohihnoilla, ja vetoketjulliseen sisätaskuun on helppo tallettaa tärkeimmät pikkutavarat. Tämä monikäyttöinen laukku on ihanteellinen niin arki- kuin työkäytössä, ja personoitavissa monin värivaihtoehdoin sekä hienostuneella kaiverruksella. Luo täydellinen laukku, joka on helppo yhdistää mihin tahansa asuun, ja toimii upeasti sekä vapaa-ajalla että työkäytössä.
Mitat: 38 x 35 x 36,5 cm (pituus x leveys x syvyys)
Hihnan pituus: 70 cm
Sisätasku: 15 cm x 18 cm (pituus x leveys)

SKU-koodi BG2030
Paketointi
  • LUCRIN Geneva suojaa käsinvalmistetut nahkatuotteensa puuvillapusseilla, jotka kuvastavat tuotteiden laatua. Tämä ympäristöystävällinen ja uusiokäyttöinen vaihtoehto ei ainoastaan tarjoa suojaa, vaan on lisäksi todella monikäyttöinen.

    • Minimaalinen pakkaus
    • Kierrätettävä ja uusiokäyttöinen
    • Luonnonmukaiset raaka-aineet
    • Matala ympäristövaikutus
  • packaging
Arvostelut
(1)
5 tähteä  |  1 arvosana
star star star star star
City Tote Blanc Cassé-Marron Foncé - Tissu coton
Parfait. Très complimenté sur ce produit.
J’en suis très content. Les anses sont de bonne longueur, ni trop longues, ni trop courtes. Elles sont en cuir véritable soigneusement et solidement cousues. Elles sont fines, contrastées et donne au produit une certaine élégance. La toile de bonne facture, paraît assez robuste et permet à ce tote bag une tenue soignée. La qualité d’ensemble et le savoir-faire sont là ce qui explique le prix…
Vahvistettu osto - Julkaistu kohteesta Fr.lucrin.ch