Home decor

Ylellisiä käsinvalmistettuja sisustus- ja käyttötuotteita

Lucrinin ylellinen kokoelma nahkaisia tuotteita kodin sisustukseen - lisäämään viihtyisyttä ja hyvinvointia. Upeat valokuvakehykset ja kuva-albumit säilyttävät parhaat hetket ja muistot vuosiksi eteenpäin. Löydät myös aina käytännölliset laatikto avaimille, lompakolle ja jokapäiväisille pienille tavaroille. Lisää ripaus tyyliä kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen kustomoitavilla nahkapäällysteisillä säilytyslaatikoilla. Ylelliseen sisustukseen kuuluu myös tavaroiden kunnollinen organisointi johon auttavat valikoimamme nahkaiset säilytysratkaisut kuten pyykkikorit, lehtitelineet ja kirjatuet. Olemme ottaneet huomioon myös vaatekaapin järjestyksen korkealaatuisilla henkareilla, vaatelaatikoilla, pukupusseilla ja kenkälusikoilla. Kaikki kodin sisustustuotteet on valmistettu aidosta nahasta ja ne ovat kustomoitavissa uniikilla kaiverruksella tai kontrastisella tikkauksella. Saatavissa upeassa väri- ja nahkavalikoimassa jotka sointuvat varmasti jokaiseen sisustustyyliin.

Sisustustarvikkeet

Hienostunutta nahkaa sisustuksen viimeistelyyn

Lucrinin ylellisten tuotteiden perinteinen ulkoasu lisää sisustuksen tyylikkyyttä ja auttaa pitämään yllä järjestystä. Nahkaiset tarjottimet ja säilytyslaatikot ovat ihanteellinen tapa säilöä pikkutavaroita, joilla ei vielä ole omaa paikkaansa. Hävitä tylsät pahviset nenäliinalaatikot verhoamalla ne tyylikkäisiin nahkasuojiin. Tuotteissamme yhdistyy vuosia kartuttamamme ammattitaito ja nykyaikainen innovaatio, joten lisäät niillä sisustuksen ajatonta kauneutta vuosiksi eteenpäin.

Valokuvakehykset ja -albumit

Arvoisensa koti ajattomille muistoille

Onko sinulla joukko digitaalisia kuvia, jotka ovat jäämässä unohduksiin? Lucrinilla on täydellinen ratkaisu! Nahkaiset valokuvakehyksemme ja -albumimme luodaan tarkoin käsin, ja on suunniteltu kaikille, jotka suosivat perinteitä teknologian sijaan. Täytä kehykset arvokkailla kuvamuistoillasi ja saat nauttia nostalgiantäyteisistä hetkistä vuosien ajan. Lucrinin viehättävät valokuvakehykset ja -albumit ovat ihanteellinen lahjaidea läheisille perheenjäsenille. Kaiverruta pintaan perheen nimi, päivämäärä tai nimikirjaimet, niin saat todella erityisen nahkatuotteen!

Nahkaiset laatikot

Piristä sisustusta tyylikkäiden nahkakorien avulla

Nahkatuotteiden asiantuntijana Lucrin on luonut erinomaisen säilytyslaatikoiden ja lehtitelineiden valikoiman. Olemme uudistaneet klassisten laatikoiden ulkonäköä verhoamalla ne nahkaan ja tarjoamalla trendikkäitä värivaihtoehtoja, joiden avulla luot nykyaikaisia ja tyylikkäitä säilytysratkaisuja. Säilö lehdet, pyyhkeet tai lelut nahkalaatikoihin, ja saat järjestyksen lisäksi sisustukseen hieman ylellisyyttä. Muutat nahkalaatikoilla helposti tilan tuntua, valitse vain haluamasi väri, ja kätke samalla irtotavarat katseilta.

Juhlahetkien järjestämisen taito

Ripaus ylellisyyttä ruokailuhetkiin

Lucrin on luonut valikoiman nahkatuotteita, kuten ylelliset tabletti- ja aterinsetit, lasinaluset ja tarjottimet, joiden avulla lisäät helposti illallisten ja kutsujen hienostuneisuutta. Tuotteet valmistetaan käsin laadukkaasta nahasta, joka patinoituu persoonallisesti vuosien saatossa. Juhlahetkien järjestämisen taito -valikoiman tuotteet ovat elinikäinen sijoitus, sillä ne kestävät hyvin kuumuutta ja kulutusta. Luo ensin kattauksen perusta ja lisää siihen lisäulottuvuutta nahkaisilla kattaustarvikkeillamme, jotta illallishetket ovat visuaalisesti lumoavampia elämyksiä. Kaiverruttamalla nimen, päivämäärän tai nimikirjaimet saat entistä ainutlaatuisemman lopputuloksen!

Pelit ja vaatekaappi

Vaivattoman tyylikästä kaiken aikaa

Elämän parhaat hetket vietetään usein kotona perheen ja ystävien kanssa. Lucrin on luonut valikoiman nahkaisia pelejä, joiden ansiosta teet peli-illoista rakkaidesi kanssa ikimuistoisia. Tutustu suosittujen pelien valikoimaan - backgammon, korttipelit, domino - ja valmistaudu tuleviin pelihetkiin. Olemme ottaneet huomioon myös erään toisen tärkeän kodin kohteen: vaatehuoneet ja -kaapit. Lucrin on suunnitellut joukon käyttöesineitä, joiden avulla pidät vaatekaapin ja -huoneen järjestyksessä, ja valikoimaan sisältyy esimerkiksi solmionpidikkeitä, kenkälusikka ja vaateripustimia. Tutustu Lucrinin ainutlaatuisiin luomuksiin, kuten nahkaiset rannekorut ja vyöt, joiden avulla lisäät tyyliä päivittäiseen pukeutumiseen. Kaikki käyttöesineemme ja asusteemme kulkevat helposti mukana matkalla!