banner

Ylellistä elämää

Trendikkäitä nahkatuotteita, joilla lisäät sisustukseen tekstuuria ja persoonallisuutta.

LUCRIN Geneva esittelee upean valikoiman nahkaisia sisustustuotteita, jotka sopivat erilaisiin tiloihin, täydentäen niin mahtipontisen runsasta kuin modernin yksinkertaista tyyliä. Käsin valmistetut nahkatuotteemme ovat personoitavissa pastellisävyillä tai kirkkailla väreillä, jotka lisäävät sisustuksen hienostuneisuutta ja syvyyttä. Takaa sisustuksesi huipputaso ja lisää nahkaisia yksityiskohtia valitsemalla makusi mukaiset, personoitavat ratkaisut.

Pientarjottimet

Tutustu säilytyslokerikkoihimme, jotka ovat oivat ratkaisu vielä omaa paikkaansa etsivien pikkutavaroiden kokoamiseen. Nahkaiset pientarjottimet on suunniteltu LUCRINin perinteistä estetiikkaa kunnioittaen ja auttavat pitämään tilan kuin tilan näyttävästi järjestyksessä.

Paperikorit

Taitavat artesaanimme valmistavat nämä käytännölliset ja tyylikkäät roskakorit käsin. Tilava nahkainen paperikori on ihanteellinen valinta hienostuneen sisustuksen täydentämiseksi. Viimeistele naistenhuoneen, toimiston tai olohuoneen sisustus elegantilla ratkaisulla, joka toimii samalla sisustuselementtinä.

Lasinaluset

Tiedät toki, millä lasin täytät, vaan tiesitkö tämän olevan ehdoton ratkaisu lasin alle. Tutustu tyylikkäisiin nahkaisiin lasinalusiimme, jotka ovat personoitavissa rohkeilla väreillä tai pastellisävyillä, sekä hienostuneilla kaiverruksilla, viimeistellen näin cocktail- ja illalliskutsujen tunnelman.

Lehtitelineet ja kirjatuet

Nahkatuotteiden asiantuntijana Lucrin on luonut erinomaisen säilytyslaatikoiden ja lehtitelineiden valikoiman. Olemme uudistaneet klassisten laatikoiden ulkonäköä verhoamalla ne nahkaan ja tarjoamalla trendikkäitä värivaihtoehtoja, joiden avulla luot nykyaikaisia ja tyylikkäitä säilytysratkaisuja.

Paperipyyhelaatikon suoja

Tuotteissamme yhdistyy vuosia kartuttamamme ammattitaito ja nykyaikainen innovaatio, joten lisäät niillä sisustuksen ajatonta kauneutta vuosiksi eteenpäin. Nämä äärimmäisen hienostuneet ja ajattomat lisätarvikkeet on suunniteltu käytännöllisyyttä ja tyyliä silmällä pitäen.

Säilytyslaatikot

LUCRIN Geneva esittelee valikoiman ehdottoman hienostuneita säilytyslaatikoita, jotka valmistetaan tarkasti käsin. Talleta omaisuutesi tyylikkäisiin laatikoihin, jotka sulautuvat vaikuttavan ulkonäkönsä ansiosta oivasti kirjahyllyn tai työpisteen osaksi. Saatavilla on runsas valikoima vaihtoehtoja nahkalaatikoiden personoimiseksi.

Tarjottimet

Ilmennä intohimoasi kestitsemiseen ja järjestelyyn LUCRINin nahkaisilla tarjottimilla, joissa yhdistyy harkittu design ja huipputason käsityötaito. Tarjottimien modernin hienostunut muotoilu lisää minkä tahansa tapahtuman tai tilan ylellisyyttä. Käytä nahkatarjottimia suosikkijuomiesi tarjoiluun tai tärkeimpien toimistotarvikkeiden säilyttämiseen.

Albumit

Onko sinulla joukko digitaalisia kuvia, jotka ovat jäämässä unohduksiin? Lucrinilla on täydellinen ratkaisu! Nahkaiset valokuvakehyksemme ja -albumimme luodaan tarkoin käsin, ja on suunniteltu kaikille, jotka suosivat perinteitä teknologian sijaan. Täytä kehykset arvokkailla kuvamuistoillasi ja saat nauttia nostalgiantäyteisistä hetkistä vuosien ajan.

Keittiötarvikkeet

Lucrin on luonut joukon nahkaisia tarvikkeita, joiden persoonallisuus kasvaa ajan myötä, ja jotka kestävät lämpöä ja käyttöä vuosikausien ajan. Luo ensin kattauksen perusta ja lisää siihen lisäulottuvuutta nahkaisilla kattaustarvikkeillamme, jotta illallishetket ovat visuaalisesti lumoavampia elämyksiä.

vaatekaappi

Olemme ottaneet huomioon myös erään toisen tärkeän kodin kohteen: vaatehuoneet ja -kaapit. Lucrin on suunnitellut joukon käyttöesineitä, joiden avulla pidät vaatekaapin ja -huoneen järjestyksessä, ja valikoimaan sisältyy esimerkiksi solmionpidikkeitä, kenkälusikka ja vaateripustimia. Tutustu Lucrinin ainutlaatuisiin luomuksiin, kuten nahkaiset rannekorut ja vyöt, joiden avulla lisäät tyyliä päivittäiseen pukeutumiseen. Kaikki käyttöesineemme ja asusteemme kulkevat helposti mukana matkalla!

Pelit

Elämän parhaat hetket vietetään usein kotona perheen ja ystävien kanssa. Lucrin on luonut valikoiman nahkaisia pelejä, joiden ansiosta teet peli-illoista rakkaidesi kanssa ikimuistoisia. Tutustu suosittujen pelien valikoimaan - backgammon, korttipelit, domino - ja valmistaudu tuleviin pelihetkiin.