Black Friday -tarjoukset

15 % alennusta rajoitetusta tarjonnasta ilman personointia
LUCRINin Black Friday on jälleen täällä ja tarjolla on 15 % alennusta kattavasta nahkatuotevalikoimasta. Kiirehdi, päihitä joulukiire ja aloita ostosten teko nyt, sen sijaan että odottaisit viime hetkeen. Halutessasi voit aloittaa jo joululahjojen hankinnan ja ostaa ylellisiä lahjoja uskomattomaan hintaan niin kauan kuin varastoa riittää.

Toimistotarvikkeet

Osoita arvostuksesi työteliäille ystävillesi ja perheenjäsenille, ja täydennä heidän työtilaansa LUCRINin kattavan valikoiman personoitavilla nahkaisilla kirjoitusalustoilla ja muilla tarvikkeilla.

Arjen tarvikkeet

Nämä pienet, mutta vaikuttavat lahjat, ovat ihanteellinen valinta kenelle tahansa. Tarjolla on käteviä tarvikkeita, kuten kompakteja lompakoita ja passikoteloita, joiden hienostuneisuuden voit viimeistellä kaiverruksin.

iPhone-kotelot

Valikoimamme ylelliset nahkakotelot iPhone 13 ja 12 -puhelimille sekä muille malleille ovat käytännöllinen valinta. Kaiverruta nimikirjaimet ja luo ainutlaatuinen lahja, joka on hohdokas vielä joulupyhien jälkeenkin.

ISisustus

Ilahduta sisustuksesta innostuneita ystäviäsi antamalla joululahjaksi personoitu tarjotin tai ylellinen nahkainen paperikori.

Apple-tarvikkeet

Piristä lähipiirisi Apple-faneja LUCRINin personoitavilla AirPod, iPad ja Apple Watch -nahkatarvikkeilla. Viimeistele hienostunut rakkaudenosoitus kaiverruttamalla nahkapintaan heidän nimikirjaimensa!

Kellokotelot

Lisää tänä jouluna suosikkihenkilösi kelloinnostusta entisestään! Kultaa joulunajan muistot valikoimamme nahkaisilla kellokoteloilla, kellokääröillä ja suojakoteloilla - kaikki täysin personoitavissa.