banner

Kirjekuorilaukut

Hienostuneita ja esteettisesti viehättäviä nahkatuotteita.

Täydellinen kirjekuorilaukku on tärkeä osa muotitietoista ulkoasua. LUCRINin käsinvalmistettujen käsilaukkujen valikoima sisältää upeita minimalistisia malleja rennoista nailonkankaisista versioista aina ylellisiin nahkalaukkuihin. LUCRIN taitaa minimalismin salat, ja tämä näkyy erityisesti siinä, miten saumattomasti laukuissa yhdistyy hienostuneisuus ja arkipäiväinen tyylikkyys. Nämä ajattoman klassiset kirjekuorilaukut palvelevat vuosia kestävyytensä ja monikäyttöisyytensä ansiosta. LUCRIN Geneva tarjoaa runsaasti värivaihtoehtoja ja personointimahdollisuuksia, joten voit räätälöidä itsellesi täydellisen laukun, joka lisää hienostuneisuutta illan ja päivän rientoihin.

Nailonnahkalaukku

Ripaus rentoa eleganssia

LUCRIN Genevan nailonkankainen kirjekuorilaukku erottuu joukosta minimalistisen mallinsa ja pastellinsävyjen ansiosta, ja sulautuu täydellisesti viimeistelemään vaatekokoelmaasi.
close

Océan-laukku

Pieniä laukkuja, suuria muistoja

Siirry vaivatta sunnuntaibrunssilta rantatreffeille vetoketjullisen Océan-laukun avulla. Kestävä ja tyylikäs kirjekuorilaukku, joka muistuttaa aurinkoisista päivistä ja drinkeistä.
close

L5-kirjekuorilaukku

Särmikästä tyylikkyyttä

L5-mallisto sisältää upeita iltalaukkuja, jotka ovat sopivan tilavia. Voit siirtyä työtapaamisista cocktailkutsuille sen suurempia suunnittelematta.
close

Taskullinen iltalaukku

Katseet kääntävää tyyliä

Ehdoton muotiasuste, jonka avulla kuljetat kaiken tarpeellisen kämmenelläsi. Tämä eleganssin huipentuma on saatavilla useissa eri väreissä ja lisää vääjäämättä ulkoasusi hienostuneisuutta.
close
Parasta