banner

Black Friday

Enjoy 15% Off on Limited Stock Items!

This Black Friday, LUCRIN Geneva invites you to indulge in luxury at an incredible value! Enjoy a generous 15% discount on our meticulously curated collection of sophisticated leather accessories. Whether it's sleek tech gear or elegant office essentials, elevate your style while seizing substantial savings. Hurry – this exclusive offer on limited in-stock items is your gateway to unparalleled craftsmanship at unbeatable prices. Shop now and add a touch of sophistication to your lifestyle!


Lompakot ja korttikotelot

Uppoudu ajattomaan tyyliin ja tutustu nahkaisten lompakoiden ja korttikoteloiden valikoimaan. Tuotteet valmistetaan huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten, ilmentäen tyyliä, laatua ja kestävää hienostuneisuutta, joka täydentää upeasti arkea.

Matkatarvikkeet

Paranna matkakokemusta huolellisesti valmistetuilla nahkaisilla matkatarvikkeilla. Valikoimasta löytyy kaikkea virtaviivaisista matkatavaratägeistä passinsuojiin, ja jokainen tuote on suunniteltu lisäämään matkanteon mukavuutta ja hienostuneisuutta, jotta varsinainen matka on yhtä ikimuistoinen kuin päämäärä.

iPhone-kotelot

Paranna iPhone-kokemusta eksklusiivisilla tarvikkeilla, kuten tyylikkäät suojakuoret, käytännölliset lompakot ja erilaiset suojakotelot. Tutustu muodikkuuden, käytännöllisyyden ja juhlallisuuden täydelliseen yhdistelmään, ja anna huomaavainen ja tyylikäs lahja iPhonen omistajalle!

loader
Lataa...

Apple-tarvikkeet

Jokainen tuote on suunniteltu integroitumaan täydellisesti teknologiseen ekosysteemiisi, ja tarjolla on kaikkea virtaviivaisista Apple Watch -rannekkeista tyylikkäisiin MacBook ja iPad -suojakoteloihin sekä innovatiivisiin MagSafe-tarvikkeisiin. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi tänä jouluna tarkoin valikoiduilla Apple-tarvikkeilla.