Miesten lompakot

Klassinen. Tyylikäs. Ajaton.

Nahkainen kansio

Nahkaiset kansiomme ja asiakirjakansiomme ovat myyntimenestys

Lucrinin kansiot on valmistettu korkealaatuisesta aidosta nahasta. Mallistomme on todella kattava ja vastaa varmasti tarpeisiisi, kun valittavanasi on koot A4, A5, ja jopa A6. Lisäksi asiakirjakansiomme ovat saatavilla monin erilaisin suljentamekanismein varustettuina: hihnakiinnitys, vetoketju tai painonappi – renkailla tai ilman. Tarjolla on myös todella käytännöllinen lenkki kynille, ohuita taskuja joihin sujauttaa asiakirjoja, sekä käyntikorteille suunniteltuja lokeroita. Kaikki kauniit tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, ja muuttuvat helposti uskollisiksi arjen apureiksi! Valikoimaamme kuuluu myös pehmeästä nahasta valmistettuja asiakirjalaukkuja, muistilehtiöitä ja tyylikkäitä kirjekuorilaukkuja. Muistilehtiöidemme mukana toimitetaan Lucrin-paperivihko, joka on samaa kokoa. Viimeisimpänä mainittakoon eksklusiiviset allekirjoitus- ja kirjoitusalustat, jotka on tarkoitettu erityisesti yrityksille, kuten ravintolat ja hotellit. Kaikki nahkaiset tuotteemme ovat personoitavissa värin, nahan pintarakenteen ja langan värin suhteen. Voit myös personoida omasi kaiverruttamalla siihen nimikirjaimesi, ja yritykset saavat halutessaan logonsa kaiverrettuna valitsemansa nahkatuotteen pintaan.

A4 kansiot A5 kansiot A6 kansiot Business portfolio
A4 kansio korkealuokkaisesta pintanahasta
Personoi tämä bisneskansio
 • Ylimääräistä turvallisuutta ja mielenrauhaa

  Toisinaan meidän tarvitsee kantaa mukanamme enemmän kuin haluamme. Vetoketjullinen kansio on täydellinen näihin tilanteisiin, jolloin mukana täytyy saada kuljetettua ylimääräistä tavaraa.

  Lucrinin vetoketjullisissa kansioissa on pitävä vetoketju ja lisätaskuja.

 • Document holder
  More colors available
  Asiakirjakansio
 • Padfolio
  More colors available
  Lehtiökansio
 • Portfolio
  More colors available
  Kansio

Järjestä elämäsi yhteen paikkaan

 • Nahkaiset kansiot naisille

  Kaikki nahkaiset ja personoitavat kansiomme on suunniteltu juuri naisia ajatellen. Esittelemme ylellisen valikoiman värejä, jotta saat asiakirjakansion, joka erottuu markkinoiden tavallisten sävyjen joukosta. Suurenmoinen A4 kansio turkoosista krokotyylisestä vasikannahasta valmistettuna on oiva valinta - muita värejä unohtamatta: luonnonvalkoinen, ruskeanharmaa, punainen, jne. Voit mennä vielä pidemmälle ja kaiverruttaa esimerkiksi omat nimikirjaimesi näihin upeisiin A4, A5 ja A6 -kokoisiin nahkakansioihin.

 • Nahkaiset kansiot miehille

  Tutustu uskomattomaan valikoimaan nahkakansioita, joiden väritys vaihtelee ajattomasta kellanruskeasta tyylikkääseen mustaan ja ruskeaan. Pidät aktiivisenkin arjen pyörteissä asiasi järjestyksessä klassisen A4, A5 tai A6 -kokoisen asiakirjakansion avulla. Kansiot ovat täysin personoitavissa ja valittavanasi on monia vaihtoehtoja, kuten nimikirjainten kaiverruttaminen tai näyttävän langan värin valitseminen viimeistelyyn. Erotu joukosta tärkeissä tapaamisissasi valitsemalla jokin hienostuneista kansioistamme.