Asusteet

Tunnetut nahkatuotteet kaikille

Lucrin tarjoaa valikoiman pieniä nahkaisia tuotteita naisille ja miehille. Näiden aitonahkaisten tuotteiden joukosta löytyy helposti luottokumppani vuosikausiksi. Lucrinin oheistuotteet ilmentävät hillittyä tyylikkyyttä ja äärimmäisen käytännöllisesti suunnitellut mallit valmistetaan käyttäen korkealaatuista nahkaa. Lähes kaikki tuotteemme ovat personoitavissa aidosti ainutlaatuisen lopputuloksen takaamiseksi. Löydät valikoimasta varmasti oman suosikkitavarasi tai erityisen lahjan rakkaallesi. Keksitkö syytä, miksi et tutustuisi pienten nahkaisten tuotteidemme valikoimaan välittömästi?

Lompakot

Ohut, käytännöllinen ja ajaton

Lompakkovalikoimamme on nahkatuotteisiin mieltyneiden suosiossa, ja huokuu laatua ja eleganssia. Ylelliset lompakkomme valmistetaan käsin, tyylistä ja nahan laadusta tinkimättä, joten ne ovat pitkäikäisiä ja täydentävät upeasti muodikasta ulkoasua. Lucrinin hienostuneissa lompakoissa yhdistyy perinteinen ajattomuus ja moderni design.

Nahkaiset silmälasikotelot

Ylellistä suojaa naarmuilta ja lialta

Näissä nahkaisissa silmälasikoteloissa yhdistyy tinkimätön ammattitaito ja ylellinen käytännöllisyys, joten ne täydentävät arkea loistavasti. Ohuen ja kevyen mallin viimeistelee mikrokuituinen sisäpinta, joka tarjoaa laseille lisäsuojaa. Kaiverruta nimikirjaimet ja lisää suojakotelon hienostunutta tyylikkyyttä entisestään!

Asusteet

Suunniteltu erityisesti muodin edelläkävijöille

Päivitä talvivaatekokoelmaasi Lucrinin tyylikkäillä ja näyttävillä nahkakäsineillä! Vaihda tyyliäsi kattavan hansikasvalikoimamme avulla: ratsastustyylistä urbaaniin eleganssiin käden käänteessä, ja lisäksi voit viimeistellä asusi valikoimamme yhteensopivan nahkavyön avulla. Selätä kaamos ja kylmät kelit, ja koreile upeissa asusteissa.

Matkatarvikkeet

Lisää matkasuunnitelmiisi ripaus ylellisyyttä

Lucrin on luonut matkatarvikkeiden valikoiman, joka tekee matkustamisen haastavista hetkistä miellyttävämpiä. Nahkaiset ja personoitavat matkalompakot, passin suojat ja matkatavaratägit ovat loistoratkaisuja matkasuunnitelmien ollessa käsillä. Nämä käytännölliset matkatarvikkeet säilyttävät tyylikkyytensä ja ajattomuutensa, kohteesta riippumatta!

Avaimenperä

Suunniteltu koristamaan avaimiasi vuosi toisensa jälkeen

Nahkaiset avaimenperämme täyttävät kaksi tehtävää, ja ovat kauniita asusteita sen lisäksi että säilyttävät avaimet järjestyksessä. Lucrin on suunnitellut erilaisia hauskanmallisia avaimenperiä, jotka luodaan pehmeästä nahasta ja lisäävät arkeen ripauksen ylellisyyttä. Avaimenperät voi personoida monogrammeilla ja värivalikoima kattaa niin klassisia kuin rohkeita sävyjä. Jopa minimalismiin mieltyneet ihastuvat näihin upeisiin avaimenperiin, joissa on korkealaatuinen hopearengas.

Kellojen suojakotelot ja säilytysrasiat koruille

Säilytä arvokkaita kelloja ja koruja ylellisesti

Lucrinin nahkainen kellon suojakotelo on ihanteellinen ratkaisu jokaiselle kelloihin erikoistuneelle, joka haluaa säilyttää ja kuljettaa arvokasta kellokokoelmaansa turvallisesti. Valikoimaamme lukeutuu myös ylellisiä korurasioita, joissa voit säilyttää vuosien varrella kertyneitä kaulakoruja ja sormuksia. Ylellisellä mikrokuidulla vuoratut nahkaiset säilytysratkaisut näyttävät upealta esimerkiksi kampauspöydällä, eivätkä vie liiaksi tilaa. Lisää yksinkertainen kullanvärinen kaiverrus, joka tekee nahkaisesta kellon suojakotelosta tai korurasiasta entistä hienostuneemman.

Täydelliset lahjat

Hillittyä arjen eleganssia

Tämä valikoima sisältää joukon erilaisia käsinvalmistettuja nahkatuotteita, jotka on valmistettu ylellisyyteen mieltyneille! Minimalististen miesten tyyliä täydentää esimerkiksi kynien suojakotelot ja tyylitietoisille naisille on tarjolla monia käytännöllisiä tarvikkeita, kuten taskupeili, huulipunan suojakotelo ja laukkupidike. Nahkatarvikkeet voi personoida makunsa mukaan, ja yhdistellä neutraaleja pastellisävyjä klassisen tyylin viimeistelemiseksi, tai lisätä yksiväriseen asuun väriä valitsemalla kirkkaampia sävyjä. Nahkatuotteista saa myös täydellisen lahjan, ja monogrammilla varustetusta versiosta sukeutuu helposti perintökalleus.