Sileä vasikannahka

Sileä vasikannahka on eittämättä yksi markkinoiden yleisimmistä nahkatyypeistä. Lucrinin artesaanit käyttävät sileää pintanahkaa, joka takaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Kaikki luettelon tuotteet ovat saatavilla tästä pehmeästä materiaalista valmistettuna, mikä todistaa vasikannahan tyylikkyyden lisäksi sen monikäyttöisyydestä.

Pintanahka

Yhtenä markkinoiden suosituimpana nahkana pidetty vasikan pintanahka säilyttää kauniin rakeisen tuntunsa jopa parkintaprosessin jälkeen. Koskettaessasi pintaa voit tuntea ainutlaatuisen kevyesti karhennetun pinnan, joka ilmenee mielenkiintoisena vastakohtana nahan pehmeyteen verrattuna. Aivan kuten kaikki Lucrinin valikoiman nahkatyypit, on myös tämä klassinen nahka erittäin laadukasta ja kestävää.

Vuohennahka

Tämä pehmeä nahka on ihanteellinen materiaali pienten suojakoteloiden ja pussukoiden valmistuksessa. Nahkana yksi herkimmistä, ja jää kestävyydessä jälkeen vasikannahkaan verrattuna. Vuohennahka vaatii enemmän huolenpitoa, mutta vastalahjana pääset nauttimaan sen upeasta ulkonäöstä ja lampaannahkamaisen samettisesta tunnusta.

Krokotiilityyli

Aitoa vasikannahkaa, johon olemme lisänneet ylellisen krototiilityylisen pintarakenteen. Aidosta krokotiilinnahasta valmistetut tuotteet ovat ylellisten nahkamarkkinoiden kalleimpia tuotteita, ja tässä onkin niille erinomainen vaihtoehto. Pinnan hienoinen kiilto ja laaja värien valikoima mahdollistaa todella tyylikkään ulkonäön valitsemalla krokotiilityylinen vasikannahka, erityisesti pieniin nahkatuotteisiin.

Aito strutsinnahka

Aidosta strutsinnahasta valmistettuja tuotteita pidetään yleisesti ylellisinä, erittäin pitkäikäisinä ja aidosti arvokkaina. Vaikka nahka tuntuu kosketettaessa rosoiselta, on se todella pehmeää, ja toimii hyvin pienten ja keskikokoisten tuotteiden valmistuksessa. Lucrin tarjoaa strutsinnahkaa monissa eri väreissä, sekä tummissa että vaaleissa sävyissä. Tätä nahkaa kuvaa epätavallinen ulkonäkö ja sen pinnan "helmimäinen" vaikutelma on ainutlaatuinen, joten tuotteesi saa silmiinpistävän ylevän ulkomuodon.

Nupukkinahka

Tätä nahkaa on inspiroinut lapsuutemme koulureput ja kynäkotelot. Samettinen tuntu on yhdistetty upeaan keveiden pastellivärien valikoimaan. Nupukkinahasta valmistetuissa keskikokoisissa ja pienissä tuotteissa on rustiikkinen viimeistely, joka ilmentää tätä hauskaa ja iloista nahkaa hyvin.

Kasvisparkittu nahka

Lucrin esittelee ylellisten tuotteiden ystäville taivaallisen kasvisparkitun nahan. Luonnonmukainen kasvisparkitseminen tarkoittaa, että nahkaa käsitellään luonnollisilla kasveista peräisin olevilla parkkihapoilla, ilman vahingollisten kemikaalien käyttöä.

Metallinen nahka

Sileä vasikannahka on viimeistelty ylellisellä metallinhohdolla. Tästä pehmeästä ja monikäyttöisestä materiaalista voidaan valmistaa kaiken kokoisia tuotteita, ja se on erityisesti naisten suosiossa trendikkään ulkonäkönsä ansiosta. Nahkaa on saatavilla monissa säihkyvissä värisävyissä, joita ei usein näe ylellisten nahkatuotteiden tarjonnassa.

Kierrätetty nahka

Uudelleenkäytetty nahka saadaan luonnollisesti ylijäävistä nahkapaloista. Ylijäämäpalat silputaan ja käsitellään, jotta ne voidaan herättää uudelleen henkiin kierrätetyn nahan muodossa. Lopputuloksena saatu materiaali on suhteellisen kestävää ja vastaa pintarakenteeltaan tavallista nahkaa. Tätä valmistusmenetelmää voidaan pitää kierrättämisenä.

Metallinen vasikannahka

LUCRIN esittelee metallinhohtoisen vasikannahan, jonka hienostunut pintakuvio muistuttaa valoa heijastavia kimaltelevia kiviä. Metallisen nahan pelkistetty ja viimeistelty ulkopinta on täydellinen valinta kaikille, jotka kaipaavat upeaa ja uskaliasta tyyliä. Metallinen vasikannahkamme on muiden nahkojemme tavoin pehmeää, taipuisaa ja kestävää.

Juovikas lehmännahka

Juovikas vasikannahkamme on saanut inspiraationsa nykytaiteessa uurteilla luoduista kuvioista ja vaikutelmista, jotka antavat näyttävän mutta hienostuneen vivahteen. Sävyn ja pintarakenteen luonnollisten erojen ansiosta jokainen juovikkaasta vasikannahasta valmistettu tuote on ainutlaatuinen. Tämä nahkatyyppi kestää vuosikausia ja on todella helppohoitoinen.

Vasikannahka

Yksi valikoimamme parhaista nahkavaihtoehdoista on vasikannahka, joka on ohutta ja pehmeää, ja jonka sileä ja hienojakoinen pintatekstuuri on tae kestävyydestä. Vasikannahka on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat erottua joukosta, sillä siitä valmistettuja tuotteita yhdistää persoonallisuus ja upeasti käsitelty pinta. Vasikannahasta valmistetut tuotteet kestävät vuosikausien ajan ja ikääntyvät hyvän viinin tavoin.

Paras käyttökohde