Nahkaiset iPhone-kotelot

Ainutlaatuiset iPhone 15 -suojakotelot, -suojakuoret ja -lompakkokotelot

LUCRIN tarjoaa lyömättömän valikoiman personoitavia nahkaisia suojakoteloita, suojakuoria ja lompakoita upouudelle iPhone 15 -puhelimelle ja aiemmille malleille. Tehosta iPhonesi hienostuneisuutta valikoimamme ylellisillä nahkakoteloilla, jotka taitavat artesaanimme valmistavat käsin suojaamaan uutta iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -puhelintasi. Tarjolla on ylellisiä nahkaisia suojakoteloita myös aiemmille malleille: iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12 ja iPhone SE. Korosta tyylikkään iPhone-suojakotelosi hienostuneisuutta personoimalla väri ja nahkatyyppi sekä lisäämällä ainutlaatuisia kaiverruksia, jotka edustavat LUCRIN Genevan tunnetusti tyylitietoista otetta. Tutustu valikoimaan tänään!


Käytännölliset suojakotelot

Kaiken kattava nahkainen lompakkokotelo iPhonelle! Valitse haluamasi kolmesta erilaisesta mallista, jotta lompakkokotelo sopii yhteen tyylisi kanssa. Myyntimenestyksemme on äärimmäisen hienostunut ja ylellinen lompakkokotelo, jossa on magneettisuljenta, ja johon voit tallettaa kaiken tarvittavan. Suosituin valintamme on innovatiivisen mikroimupinnan sisältävä kotelo, joka ilmentää minimalistista hienostuneisuutta.

Lompakkokotelomallit

Suojakuoret ja -kotelot

Vaikka Lucrinin nahkaiset suojakotelot ovat ulkoasultaan yksinkertaisia, ne ovat sitäkin käytännöllisempiä. Saatavilla on kuusi ainutlaatuista mallia – vetohihnalla ja luottokorttitaskuilla – ja ulkonäöltään suojakotelot ovat klassisen ajattomia. Koteloiden sisäpinta on mikrokuitua, joten turvallisesti nahkakoteloon talletettu iPhone on suojassa kaiken tyyppiseltä kulumalta.

Suojakotelomallit

Tyylikkäät suojakuoret

Tyylikäs nahkaviimeistely tekee Lucrinin ikonisesta silikonikuoresta edustavan ja käytännöllisen vaihtoehdon iPhonen suojaksi. Personoi kiinni napsautettava nahkakuori, joka tarjoaa saumatonta suojaa iPhonellesi vuosien ajan.

Suojakuorimallit

Kattava lompakko ja vyökotelo

Pidä iPhone suojassa ja nauti samalla käsilaukun tai lompakon käytännöllisyydestä. Nahkaisessa vetoketjullisessa suojakotelossa on kätevästi tilaa luottokorteille ja seteleille. Laadukas nahkainen vyökotelo miehille muistuttaa menneiden vuosikymmenten vyölaukuista. Lucrin on lisännyt tähän trendikkääseen asusteeseen ainutlaatuisen uuden ulottuvuuden luomalla vyökotelon – käytännöllinen ja muodikas valinta paljon liikkuville miehille.

Vetoketjulliset ja vyökotelomallit

Personoitavat AiPods-kotelot

Lucrinin korkealuokkainen nahkainen AirPod-suojakotelo yhdistää ylellisen käsityötaidon minimalistiseen designiin. Valitse käytännöllisyys ja ota käyttöön AirPod-suojakotelo, jossa on karabiinihakaset. Yhdistä AirPod-suojakotelo haluamaasi nahkaiseen iPhone-suojakoteloon, ja muista kaiverruttaa nahkapintaan nimikirjaimesi, niin saat ajattoman kauniin lopputuloksen!

AirPods-kotelomallit

Täydentävät iPhone-tarvikkeet

Tutustu räätälöityihin tarvikkeisiimme, jotka on suunniteltu erityisesti täydentämään iPhonea. Valikoimasta löytyy tyylikkäitä, ylelliseen nahkaan verhottuja pidikkeitä, innovatiivisia MagSafe-teknologiaa tukevia tarvikkeita, ja monia muita nahkatuotteita, jotka viimeistelevät iPhone-laitteesi ja parantavat käyttömukavuutta entisestään.

iPhone-tarvikkeet-mallit

Löydä inspiraatio

loader
Lataa...
159,00 €