Nahkaiset kellopussit, matkarullat ja kellokotelot

Räätälöityä tyyliä kellojesi suojaksi

Nauti lyömättömästä tyylistä ja räätälöidystä suojasta valikoimamme nahkaisten kellopussien, matkarullien ja kellolaatikoiden avulla. Hienostuneet kellotarvikkeemme tarjoavat täydellisen ratkaisun kellojen arkisäilytykseen sekä kuljetukseen matkoilla. Hienostunutta ja ehdotonta suojaa tarjoava kellokotelo on myös tyylikäs lahjaidea. Personoi kellon säilytysratkaisu valitsemalla mieleisesi erilaisista upeista nahkaväreistä ja tikkauslangoista, tai kaiverruta pintaan näyttävä kaiverrus, niin saat todella yksilöllisen lopputuloksen.


Kellopussit

Nauti ylellisyydestä liikkeellä ollessasi ja valitse tarkoin valmistettu kellopussi tai -suoja, joka on suunniteltu suojaamaan kellosi arjen ja matkojen kulutukselta. Kellopusseissa on personoitava nahkainen ulkopinta ja sisäpinta on pehmeää mikrokuitua, mikä takaa tämän tyylikkään lisätarvikkeen kestävän vuodesta toiseen.

Kellokotelot

Päivitä kellokokoelmasi valikoimamme hienostuneilla kellokoteloilla, joiden ajattoman tyylikkyyden ja käytännöllisyyden takaa valmistuksessa käytetty ensiluokkainen nahka. Löydät valikoimastamme kompaktit matkakotelot ja ylelliset säilytyslaatikot, joista jokainen on käsinvalmistettu suojaratkaisu, joka takaa moitteettoman järjestyksen ja suojan.

Kellokotelot

Nauti lyömättömästä ylellisyydestä: valikoimamme tarkoin valmistetut kellokotelot, suojarullat ja SwissKubik-kellonpyörittäjät tarjoavat upeaa suojaa arvokelloille. Nosta kelloharrastuksesi uudelle hienostuneisuuden tasolle.