Nahkainen kansio

Kattava valikoima nahkaisia kansioita ja säilytysratkaisuja asiakirjoille

LUCRINin personoitavien nahkakansioiden valikoima on ihanteellinen tarvikkeiden säilyttämiseen kotona tai niiden kuljettamiseen helposti kokouksesta toiseen. Tyylikkäät ja kompaktit nahkakansiomme on suunniteltu kaiken töissä tarvitsemasi tallettamiseen kerralla. Laadukkaat asiakirja- ja rengaskansiomme ovat saatavilla A4, A5 ja A6 -koossa ja erilaisilla suljentamekanismeilla: vetoketjullinen, painonapillinen tai hihnakiinnitys. Luo ainutlaatuinen kansio personoimalla väri ja tikkaukset sekä lisäämällä kaiverruksia, ja viimeistele tyylisi työmatkoilla. Yritykset saavat halutessaan logonsa kaiverrettuna valitsemansa nahkatuotteen pintaan.


Vetoketjullinen kansio

Suojan ja luotettavuuden huippu

LUCRINin vetoketjullisten kansioiden sisällä on useita käytännöllisiä taskuja, joihin voit järjestellä kaiken tarvittavan - iPad, lehtiö, iPhone, kynä, ja muita tarvikkeita. Tee oikeanlainen vaikutelma kansiolla, joka uhkuu ammattimaisuutta.

Personoitava kansio

Päivittäisten työtavaroiden säilytykseen

Vaihda kookas työlaukku täydelliseen personoituun kansioon, johon voit tallettaa kaiken töissä tarvitsemasi. Tässä liike-elämän klassikossa yhdistyy nykyaikainen ulkoasu ja käytännöllisyys. Nämä personoitavat kansiot toimivat upeasti työpaikalla ja johtohenkilöiden käytössä tien päällä.

Nahkainen rengaskansio

Suojaa kovan työn tulokset

Nahkaisten rengaskansioiden avulla kuljetat helposti runsaasti tietoa mukanasi tyylikkäästä ulkoasusta tinkimättä. Kukin rengaskansio valmistetaan käsin ylellisestä nahasta ja taidokkaat yksityiskohdat takaavat, että saat ihanteellisen työtarvikkeen.

Asiakirjalaukku

Luotettava kumppani töissä

LUCRINin nahkainen asiakirjakansio ei ole pelkkä perinteinen nahkakansio, ja toimii ihanteellisesti työlaukkuna. Kevyt ja kestävä kansio on hienostunut yhdistelmä tyyliä ja käytännöllisyyttä, ja on suunniteltu palvelemaan käytössä vuosikausia.

Löydä inspiraatio

loader
Lataa...
159,00 €