banner

Ylelliset kellokotelot

Aikasi on arvokasta

LUCRIN Genevan kellovalikoima on koottu aloittelevien ja intohimoisten kelloharrastelijoiden iloksi. Tutustu personoitaviin nahkaisiin kellokoteloihin, suojakoteloihin, kellorasioihin ja täydentäviin tarvikkeisiin, joilla tyynnytät omaa tai tuntemasi kelloharrastajan intohimoa kelloihin. Järjestä jopa 8 ylellistä kelloa tyylikkääseen kellokoteloon, joka valmistetaan käsin ylellisestä nahasta ja jonka sisäpinta viimeistellään suojaavalla mikrokuidulla. Viimeistele vaikuttava kellokotelo kaiverruttamalla nahkapintaan nimesi ja personoimalla tikkaukset.

Yhdelle tai kahdelle kellolle

Nämä yksilölliset kellokotelot ja kellokotelot yhdelle tai kahdelle kellolle lisäävät vieläkin eleganssia arvokkaimpiin kellosi. Personoi pinta rohkeilla väreillä luodaksesi räväkämmän version tai vaaleilla sävyillä korostaaksesi kotelon hienostuneisuutta.

Kolmelle tai neljälle kellolle

LUCRIN Genevan tilavissa kellokoteloissa on tyylikkään virtaviivainen design, jonka ansiosta 3-4 hienointa kelloasi saa eksklusiivista huolenpitoa. Personoitavat nahkaiset kellokotelot ovat lujia ja tyylikkäitä, ja kestävät sisältönsä tavoin sukupolvelta toiselle.

Kuudelle ja kahdeksalle kellolle

Tutustu ainutlaatuisiin kuuden ja kahdeksan kellon koteloihin, jotka ratkaisevat kelloharrastajien säilytysongelmat. Tukevan kellokotelon sisäpinta on laadukasta mikrokuitua, joka takaa ylellisten kellojen pysyvän suojassa matkojen aikana.

Ylelliset kellorullat

Ylelliset kellorullamme on varustettu pienellä kiinnityshihnalla ja tarjoavat suojaa usealle kokoelmasi arvokelloista. Nahkaiset kellorullat ovat personoitavissa kaiverruksin ja vastaavat hienostuneisuudellaan jokaiseen makuun.

Tyylikkäät kellosuojat

Tyylikkäät kellosuojat Talleta ja kuljeta arvokkaita kellojasi pehmeissä kellokoteloissa. Kompaktit ja kestävät kellokotelomme ovat personoitavissa ja ihanteellinen ratkaisu työ- tai lomamatkoille.

Kellotarvikkeet

Tutustu täydentäviin kellotarvikkeisiin, jotka ovat ylellisiä, tyylikkäitä ja ajattomia.

Löydä inspiraatio

loader
Lataa...
159,00 €