banner

Ylelliset kellokotelot

Aikasi on arvokasta

Yhdelle tai kahdelle kellolle

Nämä yksilölliset kellokotelot ja kellokotelot yhdelle tai kahdelle kellolle lisäävät vieläkin eleganssia arvokkaimpiin kellosi. Personoi pinta rohkeilla väreillä luodaksesi räväkämmän version tai vaaleilla sävyillä korostaaksesi kotelon hienostuneisuutta.

Kolmelle tai neljälle kellolle

LUCRIN Genevan tilavissa kellokoteloissa on tyylikkään virtaviivainen design, jonka ansiosta 3-4 hienointa kelloasi saa eksklusiivista huolenpitoa. Personoitavat nahkaiset kellokotelot ovat lujia ja tyylikkäitä, ja kestävät sisältönsä tavoin sukupolvelta toiselle.

Kuudelle ja kahdeksalle kellolle

Tutustu ainutlaatuisiin kuuden ja kahdeksan kellon koteloihin, jotka ratkaisevat kelloharrastajien säilytysongelmat. Tukevan kellokotelon sisäpinta on laadukasta mikrokuitua, joka takaa ylellisten kellojen pysyvän suojassa matkojen aikana.

Ylelliset kellorullat

Ylelliset kellorullamme on varustettu pienellä kiinnityshihnalla ja tarjoavat suojaa usealle kokoelmasi arvokelloista. Nahkaiset kellorullat ovat personoitavissa kaiverruksin ja vastaavat hienostuneisuudellaan jokaiseen makuun.

Tyylikkäät kellosuojat

Tyylikkäät kellosuojat Talleta ja kuljeta arvokkaita kellojasi pehmeissä kellokoteloissa. Kompaktit ja kestävät kellokotelomme ovat personoitavissa ja ihanteellinen ratkaisu työ- tai lomamatkoille.

Kellotarvikkeet

Tutustu täydentäviin kellotarvikkeisiin, jotka ovat ylellisiä, tyylikkäitä ja ajattomia.

Löydä inspiraatio

close