Korit

Tyylikkäät nahkakorit viimeistelevät sisustuksen

Tutustu Lucrinin ylellisten nahkakorien valikoimaan, joka on suunniteltu lisäämään sisustukseen hienostunutta tyyliä. Tarjoamme käyttöösi runsaan väripaletin, jonka ansiosta voit personoida omat roskakorisi ja lehtitelineesi. Valitse rohkeita sävyjä ja lisää väriä sisustukseen, tai korosta ajattoman klassista tyyliä neutraaleilla sävyillä. Näillä upeilla aitonahkaisilla tuotteilla viimeistelet sisustuksesi aidosti persoonallisella tavalla.


Roskakorit

Tyylikäs ja hienostunut nahkainen roskakori lisää minkä tahansa tilan eleganssia. Lucrin esittelee korkeatasoisen valikoiman erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu.

Lehtikorit

Teknologian valtaaman nykyajan pyörteissä ei ole mitään ihanampaa, kuin selailla suosikkilehteään oman sohvan suojissa. Talleta kirjat ja lehdet käytännöllisiin nahkaisiin lehtikoreihin, jotka sopivat täydellisesti huoneesi estetiikkaan. Hienostuneen designinsa ansiosta nahkakorit toimivat samalla upeina sisustuselementteinä.

Lehtitelineet

Lucrin on luonut nykyaikaisen version vanhasta tutusta lehtitelineestä: puinen kehikko verhotaan ylelliseen nahkaan. Klassiset yksi- ja kaksilokeroiset lehtitelineet suojaavat lehtiä ja tärkeitä asiakirjoja tyylillä. Täydellinen ratkaisu kotiin ja toimistolle!