banner

Tärkeät matkatarvikkeet LUCRINilta

Ylellisiä suojakoteloita, tarvikkeita ja laukkuja seuraavalle matkallesi

LUCRIN esittelee valikoiman tarpeellisia matkatarvikkeita, joilla voit täydentää tulevat matkasi. Tutustu klassisiin nahkaisiin passinsuojiin, joista saat luotettavan matkakumppanin vuosikausiksi. Käytännölliset matkalompakkomme puolestaan ovat ihanteellinen ratkaisu jokaiselle, joka haluaa kantaa kätevästi enemmän mukanaan. Tarjolla on myös taivaallinen valikoima suuria matkakasseja ja tasokkaita nahkatarvikkeita teknologisille laitteille, joten LUCRIN Geneva takaa seuraavan matkasi taittuvan yhtä sujuvasti kuin loma itse. Käytännölliset nahkaiset suojakotelot ja toalettilaukut tekevät pakkaamisesta ja tavaroiden purkamisesta vaivatonta. Kaiken viimeistelee erilaiset lomalaukut, joissa voit kuljettaa kaiken tarpeellisen saavuttuasi unelmakohteeseen. Kaikki nahkaiset matkatarvikkeemme ovat personoitavissa eri värein ja viimeisteltävissä tyylikkäällä kaiverruksella, kuten nimi tai nimikirjaimet!
Näytä lisää

Duffelikassit

Matkalaukkua pienemmät, mutta tote-laukkua suuremmat duffelikassit ovat täydellinen ratkaisu viikonloppumatkoille ja käsimatkatavaroiden kuljettamiseen. LUCRINin viikonloppulaukkuja on saatavilla eri kokoisina ja niissä on olkahihna, jotta elämäsi matkat sujuvat mukavasti.


Matkatarvikkeet

Oikeat matkatarvikkeet tekevät mistä tahansa matkasta paremman! Valitse mieleisesi erilaisten nahkaisten passinsuojien, matkalompakoiden ja matkatavaratägien joukosta. Lisää kaiverruksia, jotta saat ainutlaatuisen tyylikkään lopputuloksen!


Korttikotelot

Valikoimamme ohuet korttikotelot ovat täydellisen kompakti ratkaisu tärkeiden korttien kuljettamiseksi. Tämä suosittu asuste sopii mukavasti taskuun ja toimii yhtä hyvin niin arkikäytössä kuin matkoilla.


Matkakassi

Matkusta tyylillä LUCRINin nahkaisten matkakassien avulla. LUCRINin matkakassit ovat personoitavissa, joten voit lisätä mieleisesi kaiverruksen tehdäksesi laukustasi ainutlaatuisen ja helposti tunnistettavan. Valitse tyyliisi sopivat suosikkisi värien, nahkatyyppien ja tikkausten joukosta.


Apple-matkatarvikkeet

Takaa turvallisempi matka LUCRINin Apple-matkatarvikkeiden avulla. Uusi Apple-tuotteille suunniteltu matkatarvikkeiden valikoima auttaa pitämään Apple-laitteesi turvassa. Tarjolla on iPad ja iPhone -suojia, AirPods-kotelo karabiinihakasella, MagSafe-lompakkokotelo ja paljon muuta!


Matkaorganisoija

Pidä matkoilla kaikki järjestyksessä LUCRINin erilaisten suojakoteloiden avulla. Tärkeille tavaroille, kuten koruille, kelloille, laseille ja korteille suunnitellut kotelot pitävät tavarasi tyylikkäästi järjestyksessä.