Nahkaiset Apple Watch -rannekkeet

Vaihtorannekkeet Apple Watch 41 mm, 45 mm ja Ultra 2 -malleille

Ole oman aikasi herra ja nauti ehdottomasta ylellisyydestä valikoimamme nahkarannekkeilla, jotka on suunniteltu Apple Watch Series 9 ja Ultra -malleille, ja sopivat 45 mm, 41 mm ja 49 mm kuoriin. Pintanahasta huolellisesti valmistettavat vaihtorannekkeet tarjoavat lyömätöntä käyttömukavuutta ja lisätyyliä mihin tahansa tilaisuuteen. Personoi lopputulos tyylisi mukaan, kun tarjolla on runsas valikoima upeita värejä ja kaiverrusvaihtoehtoja. Viimeistele Apple Watch -kokemus rannekkeella, joka huokuu ajatonta tyylikkyyttä ja ensiluokkaista käsityötaitoa.
Tutustu valtavaan rannekevalikoimaamme, joka sisältää hienostuneita malleja, joista kukin on suunniteltu lisäämään tyyliä ranteeseen.

banner customisable
banner cards_bills
banner AllAroundProtection
Hellä kaikille ihotyypeille
Nahkarannekkeissamme on hypoallergeeninen sisäpinta, joka takaa ehdottoman mukavuuden ja suojan herkälle iholle.
<   1/ 3   >

Apple Watch Ultra -rannekkeet

Nauti lyömättömästä ylellisyydestä valikoimamme tilauksesta valmistettavien Apple Watch Ultra -rannekkeiden avulla. Malleihin lukeutuu hienostunut magneettikiinnitys ja kahdesti ranteen ympärille kiertyvä versio, ja jokainen ranneke edustaa äärimmäistä käsityötaitoa.

Ylelliset Apple Watch -rannekkeet

Viimeistele älykellosi valikoimamme hienostuneilla nahkarannekkeilla, jotka on suunniteltu Apple Watch 45 mm, 41 mm ja Ultra -malleille. Valitse tyylisi mukaan näyttävät hopeiset tai mustat liittimet. Tasokkaasta nahasta valmistetut rannekkeet ilmentävät tyyliä ja kestävää laatua.

Apple Watch -magneettirannekkeet

Tämä ikoninen magneettiranneke on saatavilla Apple Watch 45 mm, 41 mm ja Ultra -malleihin. Ylellisestä pintanahasta valmistettava ranneke mukautuu hienostuneesti ranteen muotoihin, ja kiinnittyy vaivattomasti valettujen magneettien ansiosta, tarjoten varmaa käyttömukavuutta koko päiväksi. Hemmottele itseäsi personointimahdollisuuksilla, ja valitse mieleisesi upeasta värivalikoimasta ja lisää yksilöllinen kaiverrus, niin saat ainutlaatuisen asusteen.

Tilauksesta valmistettavat rannekkeet

Tutustu valikoimamme eksklusiivisiin tilauksesta valmistettaviin rannekkeisiin, jotka valmistetaan ylellisestä vuohennahasta. Täydellisyyteen hiotut rannekkeet tarjoavat lyömättömän tilaisuuden personoituun lopputulokseen, kun voit valita säädettävän rannekepituuden, tyylikkäät liittimet, yksilöllisen kaiverruksen ja tikkauslangan värin. Rannekkeet on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen Apple Watch Ultra, 45 mm ja 41 mm -mallien kanssa, ja jokainen ranneke ilmentää hienostunutta ja yksilöllistä tyyliä.

Kaksoisrannekkeet

Hemmottele itseäsi ylellisellä kaksoisrannekkeella, joka valmistetaan huolellisesti laadukkaasta nahasta ja on saatavilla ylellisestä strutsinnahasta valmistettuna. Nämä rannekkeet tarjoavat lyömättömiä personointimahdollisuuksia, kun voit valita tikkauslangan värin ja lisätä yksilöllisen kaiverruksen. Rannekkeet on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen Apple Watch Ultra, 45 mm ja 41 mm -mallien kanssa, ja viimeistellään yksityiskohtia myöten ilmentämään hienostunutta ja yksilöllistä tyyliä.