Vuonna 1994 perustettu LUCRIN on kokoelma kauniisti suunniteltuja nahkaisia tuotteita, jotka ovat värikkäitä, ajattomia ja helposti personoitavissa.

Lucrin Geneva on dynaaminen ja innovatiivinen 28-vuotias sveitsiläinen yritys, joka on keskittynyt ylelliseen nahkaan ja on ainutlaatuisen designinsa, käyttämiensä värien ja tyylinsä ansiosta kiinnittänyt tuhansien nahka-asiantuntijoiden ja asiakkaiden huomion ympäri maailman.

Juuri mahdollisuus personoida kukin tuote äärimmäisen täydellisyyden tavoittamiseksi, tekee jokaisesta Lucrinin luomuksesta ainutlaatuisen.

Arvostetulta sveitsiläiseltä kellonvalmistusalalta vahvasti vaikutteita imenyt yritys osoittaa kunnioitustaan korkealle laadulle ja ylelliselle käsityölle jokaisella valmistamallaan tuotteella.

Tutustu siihen, mitä teemme parhaiten

Räätälöinnin henki

 
Laukut
Matkan, toimiston & vapaa-ajan kumppanit
Parhaimpien artesaaniemme käsin valmistamat aitonahkaiset laukut on suunniteltu olemaan elinikäisiä käytännöllisiä kumppaneita. Malliston huippulaatuinen viimeistely on osoitus kokeneen sveitsiläisbrändin omistautuneisuudesta.
 
Toimisto
Liiketoiminta & ammattimaiset klassikot
Tutustu nykypäivän laajimpaan nahkaisten toimistotarvikkeiden valikoimaan. Tuotteiden monimuotoisen toimivuuden lisäksi saat niillä ytimekkään elegantin ja ylellisen lisän työtilaasi. Kansiot, kirjoitusalustat, paperikorit ja Lucrinin valikoiman muut tuotteet on valmistettu markkinoiden parhaasta aidosta nahasta, ja vastaavia on vaikea löytää toisaalta.
 
 
Lisätarvikkeet
Arkipäiväiset käyttötavarat
Valikoimaamme lukeutuu pieniä nahkaisia tarvikkeita naisille ja miehille. Näistä aitonahkaisista tuotteista saat kestävän kumppanin vuosikausiksi. Pienet nahkaiset käyttötavaramme ovat hillityn eleganssin ilmentymiä, ja niiden ylellisen käytännöllinen design on viimeistelty käyttäen korkealuokkaista nahkaa. Suurin osa - jos eivät jopa kaikki - tuotteistamme ovat personoitavissa aidosti ainutlaatuisen viimeistelyn takaamiseksi. Löydät tarjonnasta varmasti uuden päivittäisen luottotavaran tai lahjan rakkaallesi.
 
Apple
Suojaa älylaitteille
Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja valmistamaan ylellisiä nahkaisia lisätarvikkeita Apple-tuotteille. Kaikki nahkaiset pussukat ja suojakotelot ovat taitavien ammattilaistemme valmistamia, ja sopivat täydellisesti yhteen laitteesi kanssa. Nahkaiset suojakotelomme on suunniteltu toimimaan ylimääräisen ihokerroksen lailla älypuhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi suojaamiseksi. Tarjoamamme vaikuttavan väri- ja nahkavalikoiman ansiosta löydät epäilemättä täydellisen nahkatuotteen, joka korostaa Applen teknologisen nerokkuuden ylellistä tuntua entisestään.
 
 
Kodin sisustus
Elämisen taito
Tutustu ylellisiin kodin sisustustuotteisiin, joihin lukeutuu valokuvakehykset, pientarjottimet, säilytyslaatikot ja vaateripustimet. Valmistetaan aidosta nahasta, joka on personoitavissa. Lisää ainutlaatuinen kaiverrus tai näyttävä langan väri, joka sopii muuhun sisustukseen.