banner

Nahkaiset Apple-tarvikkeet

Laadukkaat nahkaiset iPhone, MacBook, iPad ja AirPods -kotelot

LUCRIN Geneva tarjoaa Apple-tuotteiden ystäville vaikuttavan valikoiman personoitavia suojatarvikkeita, jotka valmistetaan nahasta. Valikoimastamme löytyy mille tahansa Apple-tuotteelle täydellinen nahkatarvike, joka sulautuu saumattomasti arkeasi elävöittämään. Ota kaikki irti Applen laitteista ja lisää niiden käyttöikää valitsemalla mieleisesi LUCRINin varta vasten suunnitelluista suojakoteloista. Nämä hienostuneet tarvikkeet ovat täysin personoitavissa valitsemalla väri, tikkausten sävy ja lisäämällä kaiverruksia.
Uudet nahkaiset suojakotelot, suojakuoret ja lompakkokotelot iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max -puhelimelle nyt saatavilla.

Nahkaiset iPhone-kotelot

LUCRIN esittelee varteenotettavan valikoiman personoitavia nahkaisia suojakoteloita, suojakuoria ja lompakkokoteloita kaikille iPhone-malleille. Tukevat kotelomme on suunniteltu kestämään ja ne suojaavat puhelinta kolhuilta, naarmuilta ja muilta iskuilta - ihanteellinen yhdistelmä suojaa ja käytännöllisyyttä. Osa koteloista jopa tukee MagSafe-teknologiaa! Lisää oma persoonallinen säväyksesi personoimalla nahkatyyppi ja väri tai lisäämällä kaiverrus. Ainutlaatuiset nahkakotelot iPhone 15 -malleille saatavilla nyt.

Mikä iPhone olet?

    Uusi
loader
Lataa...

Nahkaiset Apple Watch -rannekkeet

Rakastatko Apple Watch -kelloasi, mutta sen rannekkeet eivät ole mieleen? Meiltä löydät Apple Watch -rannekkeen kaikkiin tilanteisiin. LUCRIN esittelee joukon ylellisiä, klassisia ja tyylikkäitä nahkarannekkeita, jotka somistavat rannetta näyttävästi niin aamukokouksissa kuin illallisilla. Räätälöi ranneke jollain lukuisista värivaihtoehdoista ja kaiverruta pintaan nimikirjaimesi, niin tyylikäs Apple Watch näyttää yhtäläisen upealta sekä rennon että juhlallisen asun kanssa.

Mikä Apple Watch olet?

Nahkaiset MacBook-kotelot

LUCRIN esittelee runsaasti vaihtoehtoja todella suositun, mutta helposti särkyvän MacBookin suojaksi. Nahkakoteloidemme joukosta löytyy vetoketjullisia malleja sekä sylimikrolaukkuja, jotka ovat tyylikkäitä ja tarjoavat laitteellesi loistavaa suojaa täydellisen istuvuuden ansiosta. Tarjolla on runsaasti personointimahdollisuuksia, jotta voit räätälöidä omasta MacBook-kotelostasi täydellisen yksilöllisen.

Which Macbook are you?

Nahkaiset iPad-kotelot

Tutustu valikoimamme ylellisiin nahkaisiin iPad Mini ja iPad Pro -suojakoteloihin, ja säästä laitteesi kolhuilta ja naarmuilta. Tarjolla on virtaviivaisia älykoteloita ja klassisia suojakoteloita, sekä Apple Pencil -suojia, joten jokainen löytää mieleisensä suojatarvikkeen. Lisää nahkakoteloon ripaus väriä ja persoonallisuutta valitsemalla haluamasi väri, nahkatyyppi ja kaiverrus.

Nahkaiset AirPods-kotelot

Ajaton valikoima nahkaisia AirPods-koteloita, jotka on suunniteltu tarjoamaan kuulokkeille suojaa ja lisäämään niiden tyylikkyyttä entisestään. Helppo pääsy liittimiin takaa yhdistämisen olevan helppoa, ja karabiinihakasilla varustetun suojakotelon voi kiinnittää avaimiin, vyölenkkiin tai laukkuun, jotta se kulkee kätevästi mukana. Luo omaa tyyliäsi täydentävä suojakotelo valitsemalla mieleisesi väri ja kaiverruttamalla nahkapintaan nimikirjaimet.

Which AirPods are you?

MagSafe-latauspiste

Kaikki uuteen MagSafe-latausteknologiaan päivittäneet löytävät meiltä tarvikkeita, joilla liittimen voi muuntaa tyylikkääksi kiinteäksi latauspisteeksi. Tarjoamamme yhden tai kahden laitteen latauspiste on täydellinen ratkaisu joko pelkän iPhonen lataamiseksi nopeasti langattomasti tai yhdessä Apple Watchin kanssa.

Täydentävät Apple-tarvikkeet

Jos olet ihastunut Apple-tuotteisiin, sinulla on varmasti useita brändin laitteita. LUCRIN Geneva tarjoaa valikoiman nahkaisia tarvikkeita EarPodsien ja Apple-laturien suojakoteloista aina Magic Mouse -hiirimattoihin ja HomePod-alustoihin. Viimeistele rohkeilla, neutraaleilla tai pastelliväreillä ja kaiverruta nahkapintaan nimikirjaimet, niin saat täydellisesti hienostuneeseen makuusi vastaavan tarvikkeen.

Kaupan tarvikkeet

Löydä inspiraatio