banner

Nahkaiset Apple-tarvikkeet

Laadukkaat nahkaiset iPhone, MacBook, iPad ja AirPods -kotelot

LUCRIN Geneva tarjoaa Apple-tuotteiden ystäville vaikuttavan valikoiman personoitavia suojatarvikkeita, jotka valmistetaan nahasta. Valikoimastamme löytyy mille tahansa Apple-tuotteelle täydellinen nahkatarvike, joka sulautuu saumattomasti arkeasi elävöittämään. Ota kaikki irti Applen laitteista ja lisää niiden käyttöikää valitsemalla mieleisesi LUCRINin varta vasten suunnitelluista suojakoteloista. Nämä hienostuneet tarvikkeet ovat täysin personoitavissa valitsemalla väri, tikkausten sävy ja lisäämällä kaiverruksia.
Uudet nahkaiset suojakotelot, suojakuoret ja lompakkokotelot iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max -puhelimelle nyt saatavilla.

Nahkaiset iPhone-kotelot

LUCRIN esittelee varteenotettavan valikoiman personoitavia nahkaisia suojakoteloita, suojakuoria ja lompakkokoteloita kaikille iPhone-malleille. Tukevat kotelomme on suunniteltu kestämään ja ne suojaavat puhelinta kolhuilta, naarmuilta ja muilta iskuilta - ihanteellinen yhdistelmä suojaa ja käytännöllisyyttä. Osa koteloista jopa tukee MagSafe-teknologiaa! Lisää oma persoonallinen säväyksesi personoimalla nahkatyyppi ja väri tai lisäämällä kaiverrus. Ainutlaatuiset nahkakotelot iPhone 15 -malleille saatavilla nyt.

Mikä iPhone olet?

    Uusi
loader
Lataa...

Nahkaiset Apple Watch -rannekkeet

Rakastatko Apple Watch -kelloasi, mutta sen rannekkeet eivät ole mieleen? Meiltä löydät Apple Watch -rannekkeen kaikkiin tilanteisiin. LUCRIN esittelee joukon ylellisiä, klassisia ja tyylikkäitä nahkarannekkeita, jotka somistavat rannetta näyttävästi niin aamukokouksissa kuin illallisilla. Räätälöi ranneke jollain lukuisista värivaihtoehdoista ja kaiverruta pintaan nimikirjaimesi, niin tyylikäs Apple Watch näyttää yhtäläisen upealta sekä rennon että juhlallisen asun kanssa.

Mikä Apple Watch olet?

Nahkaiset MacBook-kotelot

LUCRIN esittelee runsaasti vaihtoehtoja todella suositun, mutta helposti särkyvän MacBookin suojaksi. Nahkakoteloidemme joukosta löytyy vetoketjullisia malleja sekä sylimikrolaukkuja, jotka ovat tyylikkäitä ja tarjoavat laitteellesi loistavaa suojaa täydellisen istuvuuden ansiosta. Tarjolla on runsaasti personointimahdollisuuksia, jotta voit räätälöidä omasta MacBook-kotelostasi täydellisen yksilöllisen.

Mikä MacBook olet?