Apple

iPhone-kotelo

Lucrin hyödyntää käsityötaitoaan luodakseen erottuvia iPhone-suojakoteloita, joissa yhdistyy nykyaikainen design ja käytännöllisyys. Lucrinin nahkaiset kotelot, suojat ja lompakot ovat taitavien artesaanien käsin valmistamia, ja verrattomia lisätarvikkeita iPhonen omistajille. Lisää viimeistelevä silaus kaiverruttamalla pintaan nimesi tai nimikirjaimesi!

iPhone case finder

Myyntimenestykset

Lucrin tarjoaa kattavan valikoiman personoitavia iPhone-nahkakoteloita maailmanlaajuisesti. Suosituimpiin malleihimme lukeutuvat designer-suojakotelo minimalisteille sekä lompakkokotelo, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja luotettavuutta arvostaville. Laadukkaissa iPhone-koteloissamme yhdistyy ammattimainen käsityö ja saumaton valmistustapa, joista välittyy ehdoton sitoutumisemme laatuun.
Myyntimenestykset Designer-kotelo iPhone 11 Pro -puhelimelle - Vaalea ruskeanharmaa - Pintanahka
Myyntimenestykset iPhone 11 Pro Max -lompakkokotelo - Kellanruskea - Sileä nahka

Tasokasta suojaa MacBookille

Lucrinin elegantti MacBook-suojakotelomallisto on suunniteltu aivan kaikille. Lucrin pyrkii tarjoamaan täydellistä tyyliä, jossa yhdistyy vaivaton käyttömukavuus, aina virtaviivaisista suojakoteloista klassisiin tietokonelaukkuihin. Lucrinin lisätarvikkeet MacBookille ovat täydellisiä menossa oleville ammattilaisille, ja kulkevat mukana yksin tai toiseen laukkuun sujautettuna. Saatavilla oleva laaja personointimahdollisuuksien valikoima takaa, että jokainen löytää itselleen sopivan nahkatuotteen.

Mikä MacBook sinulla on?

Nahkaiset Apple-kellonrannekkeet

Lisää Apple Watch -älykelloosi yksilöllinen silaus ylellisillä käsinvalmistetuilla vaihtorannekkeillamme. Kellonrannekkeemme eivät ole vain lisätarvikkeita, vaan käytännöllisiä koruja, jotka on suunniteltu lisäämään arjen hienostuneisuutta.

Jätä jälkesi

Lucrin tarjoaa loputtomasti personointimahdollisuuksia… Valittavanasi on 3 rannekekokoa, 75 väriä sekä 3 eri väristä solkea - musta, metallinharmaa ja ruusukulta. Lisäksi voit personoida rannekkeen kärkien muodon sekä tikkauksen värin. Viimeistele tyylisi kaiverruttamalla nahkarannekkeeseen nimikirjaimesi - nyt saatavilla 10 erilaista tyyliä.

iPad-mallisto

Ehdoton lisätarvike iPad-käyttäjille, jotka ovat menossa. Lucrinin käsinvalmistetut iPad-suojat ovat tyylikkäitä ja tukevia, ja kestävät vuosikausia. Ulkonäöltään modernit ja designiltaan ergonomiset iPad-kotelomme takaavat laitteen käytön olevan mahdollisimman helppoa. Lisää nahkatarvikkeisiin eloisuutta valitsemalla väri kattavasta värivalikoimastamme.

  • |