Men's wallet

Kynäkotelot

Rakkaudesta kirjoittamiseen.

Digitaalinen maailma on lisännyt tahtia jo vuosia, mutta monet meistä eivät silti saa tarpeekseen klassikoista - täyte- ja lyijykynistä. Monilla meistä on suosikkikynä, jota säilyttäisimme mielellämme Lucrinin nahkaisessa kynäkotelossa - joita löytyy aina yksinkertaisesta yhden kynän kotelosta neljän kynän koteloon. Lisäksi tarjolla on kynäsettejä ja kynäkoteloita kaikenlaisille kirjoitusvälineille. Nämä ylelliset nahkaiset tuotteet ovat saatavilla monissa aidoissa nahoissa ja väreissä, ja ovat täysin räätälöitävissä - esimerkiksi kauniilla ja ainutlaatuisella kaiverruksella.


Kynäkotelo

Valmistettu 1 - 4 kynälle, ja kaikissa nahkaisissa kynäkoteloissamme on pehmeä mikrokuituinen sisäpinta, joka suojaa rakkaimpia kirjoitusvälineitäsi. Pidä kynäsi turvallisesti suojassa pehmeässä kynäkotelossa ja sujauta kotelo takkisi tai laukkusi taskuun. Yksinkertaista ja tyylikästä - kynäsi on löytänyt siistin kodin.

Vetoketjullinen kotelo

Toinen tyylikäs tapa kuljettaa ja suojata kyniäsi - vetoketjullinen nahkakotelo. Ylellinen kotelo suojaa arvokkaat kynäsi visusti, ja sitä suositellaan 2 - 4 kynän säilyttämiseksi. Ulkopinnan korkealaatuinen nahka yhdistettynä sisäosan pehmeään mikrokuituun symboloi kirjoitusvälineillesi osoitetun huolen tasoa. Voit personoida vetoketjullisen kynäkotelosi ainutlaatuisella kaiverruksella tai näyttävällä langanvärillä.

Kynäpussukka

Kynäpussukka muistuttaa meitä kouluvuosistamme, jolloin se kulki mukanamme pöydillämme ja repussamme. Esittelyssä upea kokoelma aitonahkaisia kynäkoteloita lyijy- ja täytekynille, sekä muille kirjoitustarvikkeille. Arkkitehdit, suunnittelijat, taiteilijat ja muut luovan mielen omaavat ihastuvat ikihyviksi voidessaan tallettaa kirjoitus- ja piirtovälineensä siististi omaan koteloonsa. Lisäksi voit astua astetta pidemmälle ja tarttua johonkin tarjolla olevista personointivalinnoista: esimerkiksi kaiverrus ja näyttävä langanväri.

Kynäteline

Tussi-, korostus-, väri-, täyte- ja lyijykynät löytävät täydellisen kodin kynätelineestä. Lucinin kynätelineet on valmistettu nahasta ja niiden pohja on tukeva, joten teline pysyy pöydälläsi tukevasti pystyssä. Saatavilla laajassa värien ja nahkojen kirjossa, ja kynätelineet tarjoavat käytännöllisyyttäänkin enemmän - ne sulautuvat täydellisesti toimistosi sisustukseen. Lisäksi tarjolla on kynäalusta, joka on ihanteellinen minimalistille, jonka käytössä on korkeintaan kolme kynää.

Kynäpaikka

Olemme lisänneet kaikkiin mahdollista kynäpidikettä kaipaaviin tuotteisiimme mahdollisuuden ylimääräiselle kynäpaikalle. Lisäksi joissain tuotteissa on nahkataskuja, joihin mahtuu yhtä useampi kynä. Kaikki kynälenkit ovat jatkettavissa, jotta niihin mahtuu lähes minkä kokoinen kynä tahansa. Jopa myyntimenestykseksi osoittautuneisiin kirjoitusalustoihimme voi lisätä oman kynäpaikan käytännöllisyyden lisäämiseksi.

Kirjoittaminen

LUCRIN Geneva esittelee joukon omaleimaisia kirjoitusvälineitä ja -tarvikkeita, jotka lisäävät taatusti kirjoitusintoa. Upeaan mustekynävalikoimaamme lukeutuu kuulakynä, kuulakärkikynä ja täytekynä. Ilmaiset näiden kirjoitusvälineiden avulla ajatuksesi sujuvasti paperilla ja ylellisissä nahkakoteloissa toimitettavat kynät tekevät lähtemättömän vaikutuksen tapaamisissa ja haastatteluissa. Tutustu myös tarjolla oleviin ylellisiin kirjoitustarvikkeisiin, joiden avulla säilytät, suojaat ja kuljetat arvokyniäsi.