Juhlahetkien järjestämisen taito

Tee illallisista tai peli-illoista rakkaidesi kanssa ikimuistoisia.

Ystävien ja perheen kokoontuminen oman pöydän ympärille tuottaa aina iloa, on kyse sitten yksinkertaisista nyyttikesteistä tai ylenpalttisista monen ruokalajin illallisjuhlista! On kuitenkin yllättävän tyydyttävää, kun vieraat huomaavat yksityiskohtien viimeistelemiseksi näkemäsi vaivan, esimerkiksi ylistämällä nahkaisia kattaustarvikkeitasi. Lucrin on luonut “Juhlahetkien järjestämisen taito” -malliston, joka sisältää ylellisiä nahkaisia tabletteja, lasinalustoja ja aterinsettejä, sekä eri muotoisia ja kokoisia tarjottimia, joiden avulla osoitat häikäisevät kestitystaitosi. Viimeistele juhlaillallinen pelaamalla erä backgammonia, dominoa, pokeria tai noppapelejä, ja täydennä pelihetki Lucrinin ylellisillä nahkaesineillä, jotka on suunniteltu nimenomaisesti peli-iltoja varten. Personoi väri ja nahkatyyppi, jotta tarvikkeet sointuvat täydellisesti muuhun sisustukseen. Monogrammit lisäävät hienostuneen ylellisen viimeistelyn!


Pöytäkattauksen taito

Lucrin esittelee nykyaikaisen ylellisen vaihtoehdon kattauksen viimeistelemiseksi. Nahkaiset kattaustarvikkeemme, kuten nimikortit, tabletit ja lautasliinarenkaat, edustavat konstailematonta minimalismia. Vaihda tyyliltään vanhentuneet kattaustarvikkeet personoitaviin nahkatarvikkeisiin ja muunna maanantai-iltojen ruokailuhetket erityiseksi elämykseksi!

Lasinaluset

Lucrin on suunnitellut nämä nahkaiset lasinaluset, jotta voit hemmotella itseäsi ylellisyydellä! Lisää pöytäkattaukseesi tyylikkyyttä yksinkertaisilla tai reunalla varustetuilla lasinalusilla. Kohotat ylellisyyden tasoa entisestään personoimalla nahan ja kaiverruttamalla pintaan nimikirjaimet. Valitse näyttävien värien joukosta mieleisesi ja lisää kattaukseen väriä!

Tarjottimet

Ylellliset tarjottimemme valmistetaan keskittyen huippulaatuun, ja ovat täydellinen ratkaisu drinkkien tai alkupalojen tarjoiluun. Päivitä klassinen tarjottimesi puiseen versioon, joka on verhottu laadukkaaseen nahkaan, ja jossa on kätevät kantokahvoina toimivat lovet. Personoi kuninkaallinen nahkatarjotin sointumaan muun sisustuksen estetiikkaan - täydellinen lahja sisustuksesta innostuneille.

Hauskat pelit

Nauti perinteisistä peleistä nahkaisten pelisettiemme avulla: backgammon matkoille, dominosetti, pelialusta korttipeleille ja jopa hienostunut tarjotin nopille. Pelisetit luodaan käsin korkeatasoisesta nahasta ja ovat personoitavissa, ja ne ilahduttavat mestaripelaajia ja peleistä innostuneita niin kotona kuin matkoilla. Lucrin on ajatellut myös ulkopelien ystäviä, ja tarjolla on elegantti petankkilaukku, sekä golfaajille nahkainen suojalaukku ja muistikirja pisteille, joten pelitarvikkeemme takaavat pelin kuin pelin sujuvan mukavasti.