Turvallinen ja nopea tapahtuma

Kaikki sivustollamme tehdyt maksut ovat turvallisia, nopeita, ja suojattu SSL-sertifikaatilla. Kaikki pankkitiedot tallennetaan pankkiyhteystyökumppaneiden tarkoin suojatuille palvelimille.

Teemme yhteistyötä kunkin maan parhaiden alustojen kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen saatavilla olevan maksukokemuksen. Luottokortti

Luottokortti

Tämä integroitu järjestelmä on täysin suojattu reititinpalvelimella, joka on sertifioitu. Luottamukselliset tiedot (asiakkaan henkilöllisyys ja luottokortin numerot) tallennetaan pankkitoimitsijoiden toimesta hyvin salatuille palvelimille. Maksut voi suorittaa luottokortilla ilman ylimääräisiä kuluja.

  •  

PayPal toimittaa yhden maailman turvallisimmista maksualustoista. Oltuaan yli vuosikymmenen verkkomaksujen johtaja, on matkaan tarttunut asia jos toinenkin tietojen pitämiseksi turvassa. Oletpa sitten ostamassa, myymässä, tai siirtämässä rahaa, tarjoaa PayPal käyttöösi ylimääräistä turvaa. Tämä on sen ansiota, että PayPal tallentaa yksityiset rahatietosi turvallisesti salattuina palvelimilleen.

Pankkisiirto

Käytä tätä maksutapaa siirtääksesi tilauksesi summan pankkitilillemme (katso pankkitietomme).

Heti saatuamme vahvistuksen, että avoinna oleva summa on siirretty tilillemme, aloitamme tilauksesi käsittelyn.

Älä unohda täyttää tilauksesi vahvistusnumeroa "tapahtuman tiedot" -kenttään.

Tavallisesti käsittely vie 3 päivää, joten tilauksesi toimituspäivä siirtyy muutamalla päivällä.

Pankkitietomme:
Pankki : Crédit Agricole
Tilin nimi : LUCRIN SA
IBAN : FR76 1810 6000 3796 7181 7972 358
SWIFT : AGRIFRPP881