Turvallinen ja nopea tapahtuma

Kaikki sivustollamme tehdyt maksut ovat turvallisia, nopeita, ja suojattu SSL-sertifikaatilla. Kaikki pankkitiedot tallennetaan pankkiyhteystyökumppaneiden tarkoin suojatuille palvelimille.

Teemme yhteistyötä kunkin maan parhaiden alustojen kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen saatavilla olevan maksukokemuksen. Luottokortti

Luottokortti

Tämä integroitu järjestelmä on täysin suojattu reititinpalvelimella, joka on sertifioitu. Luottamukselliset tiedot (asiakkaan henkilöllisyys ja luottokortin numerot) tallennetaan pankkitoimitsijoiden toimesta hyvin salatuille palvelimille. Maksut voi suorittaa luottokortilla ilman ylimääräisiä kuluja.

  •  

PayPal toimittaa yhden maailman turvallisimmista maksualustoista. Oltuaan yli vuosikymmenen verkkomaksujen johtaja, on matkaan tarttunut asia jos toinenkin tietojen pitämiseksi turvassa. Oletpa sitten ostamassa, myymässä, tai siirtämässä rahaa, tarjoaa PayPal käyttöösi ylimääräistä turvaa. Tämä on sen ansiota, että PayPal tallentaa yksityiset rahatietosi turvallisesti salattuina palvelimilleen.

  •  

Apple Pay on helppo käyttää ja toimii päivittäin käyttämiesi laitteiden kanssa. Maksa helposti pankkikortteilla ja luottokorteilla yhdellä kosketuksella. Koska Apple ei koskaan jaa korttitietojasi, kun käytät Apple Pay -sovellusta, maksujen suorittaminen iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla ja Macilla on turvallisempi, yksityisempi tapa maksaa.

Nyt Apple Pay -palvelun käyttömukavuus kaupoissa ja sovelluksissa on nyt saatavana verkossa Safarissa. Olet sitten ostoksilla tai lahjoittamassa iPhonella, iPadilla tai Macilla, käytä Apple Pay -palvelua tarvitsematta luoda tiliä tai kirjautua sisään. Touch ID on saatavana myös MacBook Prossa, joten maksaminen tapahtuu vain yhdellä kosketuksella ja on nopeampaa, helpompaa , ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.

Pankkisiirto

Käytä tätä maksutapaa siirtääksesi tilauksesi summan pankkitilillemme (katso pankkitietomme).

Heti saatuamme vahvistuksen, että avoinna oleva summa on siirretty tilillemme, aloitamme tilauksesi käsittelyn.

Älä unohda täyttää tilauksesi vahvistusnumeroa "tapahtuman tiedot" -kenttään.

Tavallisesti käsittely vie 3 päivää, joten tilauksesi toimituspäivä siirtyy muutamalla päivällä.

Pankkitietomme:
Pankki : Crédit Agricole
Tilin nimi : LUCRIN SA
IBAN : FR76 1810 6000 3796 7181 7972 358
SWIFT : AGRIFRPP881
Oma tilini