Turvallinen ja nopea tapahtuma

Kaikki verkkosivustomme suorittamat maksut ovat turvallisia, nopeita ja suojattuja SSL-sertifikaatin alaisuudessa. Kaikki pankkitiedot tallennetaan pankkipartnerien erittäin suojattuihin palvelimiin. Yhteistyössä kunkin maan parhaiden alustojen kanssa tarjoamme parhaan mahdollisen maksukokemuksen.

Luottokortti

Ilmainen palautus tai vaihto 30 päivän kuluessa toimituspäivästäsi. Kun vastaanotamme tuotteesi, käsittelemme hyvityksen (toimituskulut poislukien) luottokortillesi, PayPal-tilillesi tai pankkisiirtona, 7 työpäivän kuluessa. Tuotteiden on oltava mukana Lucrinin palautusasiakirjassa, jotta hyvitysprosessi voidaan aktivoida.

PayPal

PayPal tarjoaa yhden maailman turvallisimmista maksualustoista. Yli vuosikymmenen kokemuksella verkko­maksuissa olemme oppineet muutaman asian siitä, miten pidämme tietosi turvassa. Olitpa ostamassa, myymässä tai siirtämässä rahaa, saat ylimääräisen turvakerroksen käyttäessäsi PayPalia. Tämä johtuu siitä, että kaikki yksityiset taloudelliset tiedot tallennetaan ja salataan turvallisesti palvelimillamme.

Apple Pay

Apple Pay on helppo käyttää ja toimii laitteiden kanssa, joita käytät päivittäin. Maksaminen on vaivatonta pankki- ja luottokorteillasi pelkällä kosketuksella. Ja koska Apple ei koskaan jaa korttitietojasi käyttäessäsi Apple Payta, maksaminen iPhonella, Apple Watchilla, iPadilla ja Macilla on turvallisempi ja yksityisempi tapa maksaa. Nyt Apple Payn kätevyys kaupoissa ja sovelluksissa on saatavilla myös verkkosivuilla Safarissa. Olitpa sitten ostoksilla tai lahjoittamassa iPhonella, iPadilla tai Macilla, voit käyttää Apple Payta ilman tilin luomista tai sisäänkirjautumista. Touch ID on saatavilla myös MacBook Prossa, joten maksaminen tapahtuu pelkällä kosketuksella ja on nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.