Korupussit ja -kotelot

Valmistettu tarjoamaan suojaa, suunniteltu tekemään vaikutus

Nauti ylellisyydestä valikoimamme tilauksesta valmistettavien nahkaisten korupussien ja -koteloiden avulla. Jokainen suojaratkaisu valmistetaan huolellisesti käsin ja on täysin personoitavissa, mikä takaa ajattoman kauniin ulkoasun ja ehdottoman varmaa suojaa koruillesi. Viimeistele korukokoelmasi nahkapusseilla ja -koteloilla, jotka tarjoavat suojan lisäksi hienostuneen tavan ilmentää tyyliäsi.


Ylelliset suojapussit arkeen

Nauti hienostuneesta järjestyksestä valikoimamme pienten korupussien ja upeiden kellopussien avulla. Nämä hienostuneet suojapussit valmistetaan huolellisesti tarjoamaan tyylikästä suojaa koruille ja kelloille. Nahkapussit huokuvat ylellisyyttä ja takaavat kellojen sekä korujen olevan suojassa ja moitteettomassa järjestyksessä.

Monikäyttöiset matkarullat

Pidä korusi vaivattomasti järjestyksessä myös matkoilla hienostuneen matkasuojarullan avulla. Nämä tyylikkäät matkarullat valmistetaan huolellisesti ja suojaavat saumattomasti kaulaketjuja, sormuksia, kelloja ja muita arvokoruja, jotka pysyvät näin turvassa ja moitteettomassa järjestyksessä.

Hienostuneet nahkalaatikot

Nauti hienostuneisuuden ja käytännöllisyyden täydellisestä yhdistelmästä: valikoimamme nahkaiset korulaatikot ovat ehdoton lisätarvike tyylikkään korukokoelman omistajalle. Jokainen laatikko suunnitellaan huolellisesti pitämään arvokorusi, kuten hienostuneet korva- ja kaulakorut sekä upeat kalvosinnapit, järjestyksessä.

Loisteliaat korualustat

Tee korujen asettelusta taidetta näiden ylellisten, hienostuneisuutta ja ajatonta tyyliä huokuvien nahkatarvikkeiden avulla. Pehmuste viimeistelee koruille tarjotun suojan, kun korualustan hienostunut design puolestaan viimeistelee minkä tahansa tilan tyylikkäästi.