Nahkaiset toimistotarvikkeet

Hienostunut ja tyylikäs työtila

Tutustu verkon laajimpaan nahkaisten toimistotuotteiden valikoimaan. Erilaisten toimivien ominaisuuksiensa lisäksi nämä tuotteet lisäävät ripauksen eleganssia ja tyyliä työtilaasi.Ensiluokkaisesta laatunahasta valmistetut kansiot, paperikorit ja muut Lucrinin valikoiman tuotteet kilpailevat omassa luokassaan, etkä löydä vastaavia muualta. Katso lisää

Tarvitsetpa tavan järjestellä asiakirjasi tai keinon ehostaa toimistosi ulkonäköä, voit valita laadukkaasta mallistostamme omaa makuasi vastaavan nahkaisen toimistotuotteen. Lisäksi tarjolla on laaja värien ja nahkatyyppien valikoima, joiden ansiosta löydät luultavimmin juuri oman työympäristösi tarpeita vastaavan tuotteen. Kirjoittamisesta ja kalligrafiasta innostuneille on tarjolla erilaisia kynäkoteloita ja -säiliöitä. Unohtamatta taivaallisen upeita kirjoitusalustoja ja toimistotarvikesettejä. Katso vähemmän

Upein toimistotarvikesettimme krokotyylistä nahkaa
Business portfolio
Kirjoitusalusta
Yksityiskohtien lumoa

LUCRIN Genevan nahkaiset toimistosetit sisältävät yksityiskohtia, jotka tekevät elämästä helpompaa. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia malleja, joilla parannat työtilan käytännöllistä tyylikkyyttä ja estetiikkaa. Lisää näillä personoitavilla toimistotarvikkeilla eloa ja mukavuutta arkeen.

Hiirimatto
Hienostunut statussymboli

LUCRIN Geneva nahkaiset hiirimatot ovat ehdoton ratkaisu pitkiä työpäiviä tekeville. Ergonomiset hiirimattomme ovat johtohenkilöiden ykkösvalinta ja ne viimeistelevät tyylikkään mahonkipöydän upeasti. Litteä ja kaunis pinta, ja juuri oikea pehmuste takaavat, että lopputulos on täydellinen yhdistelmä ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Pientarjotin
Yksinkertainen ratkaisu, jonka ansiosta et kadota avaimia, kolikoita tai puhelinta.

Lucrinin pientarjottimet on valmistettu käyttäen 100% aitoa nahkaa, sekä ulko- että sisäpinnoilla. Personoi omasi valitsemalla krokotyylinen vasikannahka, vuohennahka tai jokin Duo Collectionin malleista, karkeampaa tai sileää nahkaa. Valinta on sinun.

Säilytyslaatikko
Poissa silmistä, poissa mielestä

Ylelliset nahkaiset säilytyslaatikkomme on luotu erityisesti auttamaan työtilan järjestämisessä. Varmista piilottamalla ilmeiset paperityön jäljet, että ne eivät valtaa työpöytääsi. Nämä tyylikkäät säilytyslaatikot ovat personoitavissa ja sulautuvat saumattomasti työtilaasi.

Kynätarvikkeet
Sisäiselle kirjailijallesi

Oletpa sitten innokas kirjailija tai kiihkeä kaunokirjoituksen ystävä, tarjoaa LUCRIN Geneva täydellisen valikoiman käsin valmistettuja nahkatuotteita, joiden avulla vangitset upeiden kirjoitusvälineiden perinteen ja hienouden. Valitse kynäkotelot, suojakotelot, telineet ja tarjottimet, ja personoi niistä ainutlaatuisia.

Ylellinen kynä ja lyijykynä
Kirjoitusvälineitä, jotka on suunniteltu vangitsemaan ajatuksesi

LUCRIN Genevain huipputason kuulakärki- ja lyijytäytekynillä täytät helposti sivun toisensa jälkeen. Tyyliä uhkuvat ylelliset kynät ovat ihanteellinen lahja erityisen tapahtuman tai saavutuksen juhlistamiseksi. Kaiverruta nahkaiseen kynäkoteloon päivämäärä tai nimikirjaimet.

Paperiteline
Tyylin ja designin ystäville

LUCRIN Geneva on luonut valikoiman virtaviivaisia ja moderneja nahkaisia paperitarjottimia, joilla viimeistelet työtasosi. LUCRINin nahkatarjottimet ovat personoitavissa kattavin värivaihtoehdoin, ja pidät paperit ja kirjeenvaihdon helposti käsillä näiden näyttävien säilytysratkaisujen avulla.

Salkut
Nykyaikaisuuden ja perinteikkyyden ilmentymä

Tyylikäs ja kompakti nahkainen kansiomme on suunniteltu tallentamaan kaikki tarvitsemasi työssä kerralla. Laadukkaita asiakirja- ja rengaskansioitamme on saatavana A4-, A5- ja A6-koossa ja erilaisilla sulkumekanismeilla: vetoketju, painonappi tai hihnakiinnitys.

Muistivihon suojakannet
Kunnianosoitus sinulle ja seikkailuillesi

Oikea nahkainen muistikirja on enemmän kuin vain valkoisia sivuja, ja parhaimmillaan todellinen kannanotto. LUCRIN Geneva esittelee valikoiman ajattoman tyylikkäitä nahkaisia muistivihkoja, joihin voit kirjata elämäsi huippukohdat ja haasteet. Personoi nahkapinta nimikirjaimilla ja luo itsellesi täydellinen muistikirja.

Järjestäjä ja meijerit
Kirjaa suunnitelmasi ylös

Mikään ei auta järjestelmällisyydessä yhtä tehokkaasti kuin kynä ja paperi. LUCRIN Geneva esittelee valikoiman päivyreitä ja päiväkirjoja kaikille, joita Google Kalenterin käyttö ei innosta. Pidät suunnitelmistasi kirjaa helposti, kun tarjolla on viikoittaiset ja kuukausittaiset kalenterit sekä runsaasti tilaa omien tavoitteiden, tehtävien ja tapaamisten merkitsemiseen.

Asiakirjan haltija
Sulavan hienostuneisuuden huipentuma

Valikoimamme kevyet ja käytännölliset nahkakotelot ja -pussit takaavat, että kaikki tärkeä kulkee mukana, etkä joudu tinkimään tyylikkäästä ulkoasusta. Kestäviksi suunnitellut ratkaisut auttavat siirtymään vaivatta johtotason kokoushuoneista illanviettoon, sekä uhkumaan arvovaltaa ja itsevarmuutta.