banner

Office Nahkaiset toimistotarvikkeet

Personoitavat pöytälokerikot ja toimistotarvikkeet

LUCRIN esittelee ylellisen valikoiman toimistotarvikkeita, jotka valmistetaan käsin pintanahasta, ja on suunniteltu työskentelyä ja toimistoa silmällä pitäen. Olet valmiina työhön kun apunasi on nahkaisia kansioita, muistivihkoja, kirjoitusvälineitä ja kalenteri, jotka täydentävät ammattimaisen ulkoasusi saumattomasti. Suunnittele itsellesi siisti työtila hyödyntämällä ainutlaatuisia järjestelytarvikkeita, kuten nahkaiset kirjoitusalustat, kynä- ja paperitarjottimet, sekä säilytyslaatikot. Räätälöitävät tarvikkeet, kuten lasinaluset, nahkakorit ja paperipyyhelaatikon suojakotelot ovat käytännöllisiä ja muodikkaita sisustuselementtejä. Personoi toimistotarvikkeet mieleiselläsi nahkatyypillä ja värillä sekä hienostuneilla kaiverruksilla!

Kirjoitusalustat & setit

Järjestä työtilasi mallistomme personoitavilla nahkaisilla kirjoitusalustoilla tai seteillä, ja luo itsellesi virtaviivainen ja toimiva työskentelytila. Kirjoitusalustasettimme koostuvat valikoimasta nahkaisia toimistotarvikkeita, joiden joukkoon mahtuu erilaisia malleja, joista valita.

Salkut

Tyylikäs ja kompakti nahkainen kansiomme on suunniteltu tallentamaan kaikki tarvitsemasi työssä kerralla. Laadukkaita asiakirja- ja rengaskansioitamme on saatavana A4-, A5- ja A6-koossa ja erilaisilla sulkumekanismeilla: vetoketju, painonappi tai hihnakiinnitys.

Nahkaiset kalenterit & päivyrit

LUCRIN Geneva esittelee valikoiman nahkaisia kalentereita ja päivyreitä, jotta voit tehdä suunnitelmia ja pysyt aikataulussa. Saatavilla eri kokoisia malleja, jotka vastaavat ammattimaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.

Työpöydän lokerikot & korit

Järjestä työtilasi personoitavilla nahkaisilla säilytyslaatikoilla ja pientarjottimilla, jotka on suunniteltu pikkutavaroiden säilyttämiseen. Valitse mieleisesi mallistomme nahkaisista paperikoreista, jotka sulautuvat toimistosi sisustukseen.

Koristeelliset tarvikkeet

LUCRINin koristeelliset tuotteet - personoitavat lasinaluset, paperipyyhelaatikon suojakotelot ja valokuvakehykset - lisäävät työpöydän tyylikästä ilmettä. Kaiverruta nimesi tai yrityksen logo, ja viimeistele tyyli!

Kirjoitusvälineet & -tarvikkeet

Jos kirjoitat paljon tai kehität intohimoisesti kirjoitustaitoasi ja käsialaasi, tarjoaa LUCRIN Geneva täydellisen valikoiman ylellisiä kirjoitusvälineitä ja personoitavia nahkaisia kynätarvikkeita, joiden avulla vangitset kirjoitustaitosi kaikessa komeudessaan.

Asiakirjasuojat

Valikoimamme kevyet ja käytännölliset nahkakotelot ja -pussit takaavat, että kaikki tärkeä kulkee mukana, etkä joudu tinkimään tyylikkäästä ulkoasusta. Nämä asiakirjakotelot tarjoavat sisällölle suojaa ja ovat lisäksi täysin personoitavissa.

Työpäivä LUCRINin kanssa