Office leather accessories

Tutustu verkon laajimpaan nahkaisten toimistotuotteiden valikoimaan. Erilaisten toimivien ominaisuuksiensa lisäksi nämä tuotteet lisäävät ripauksen eleganssia ja tyyliä työtilaasi. Ensiluokkaisesta laatunahasta valmistetut kansiot, paperikorit ja muut Lucrinin valikoiman tuotteet kilpailevat omassa luokassaan, etkä löydä vastaavia muualta.
Tarvitsetpa tavan järjestellä asiakirjasi tai keinon ehostaa toimistosi ulkonäköä, voit valita laadukkaasta mallistostamme omaa makuasi vastaavan nahkaisen toimistotuotteen. Lisäksi tarjolla on laaja värien ja nahkatyyppien valikoima, joiden ansiosta löydät luultavimmin juuri oman työympäristösi tarpeita vastaavan tuotteen. Kirjoittamisesta ja kalligrafiasta innostuneille on tarjolla erilaisia kynäkoteloita ja -säiliöitä. Unohtamatta taivaallisen upeita kirjoitusalustoja ja toimistotarvikesettejä.

Upein toimistotarvikesettimme krokotyylistä nahkaa

Täydellinen päivä toimistolla

Krokotyylisestä vasikannahasta valmistettu ainutlaatuinen ja ylellinen versio toimistotarvikesetistä tuo upeasti esiin ammattimaisuutesi.

Tähän settiin kuuluu viisi osaa

  • - Kirjoitusalusta
  • - Kynäteline
  • - Paperitarjotin
  • - Pientarjotin
  • - Kirjepidike

Yksinkertainen ratkaisu, jonka ansiosta et kadota avaimia, kolikoita tai puhelinta.

Lucrinin pientarjottimet on valmistettu käyttäen 100% aitoa nahkaa, sekä ulko- että sisäpinnoilla. Personoi omasi valitsemalla krokotyylinen vasikannahka, vuohennahka tai jokin Duo Collectionin malleista, karkeampaa tai sileää nahkaa. Valinta on sinun.

Säilytä kaikki samassa paikassa.

Tutustu A4, A5 & A6 -kokoisten nahkaisten asiakirjakansioiden valikoimaan. Talleta kaikki tärkeät paperisi, luotto- ja käyntikorttisi, tablettisi ja älypuhelimesi. Valitse haluamasi nahka, näyttävä langan väri ja kaiverruta omat nimikirjaimesi, nimesi tai suosikkisitaattisi - tee kansioasiasta henkilökohtainen.
Osta kansioita
  • |