Ehdot

Oikeudenkäynnin tapauksessa pätee näiden YLEISTEN KAUPPAEHTOJEN ranskankielinen versio.

YLEISET TIEDOT

Asiakkaan tekemä tilaus tarkoittaa hänen hyväksyvä tämänhetkiset yleiset kauppaehdot kokonaisuudessaan. Sopimuksen tuotteiden myymiseksi internetin välityksellä sitoo Lucrin USA INC (tästä eteenpäin viitataan nimellä "Lucrin") - ja asiakas. Asiakas vahvistaa, että hänellä on oikeus sitoutua sopimukseen Lucrinin kanssa Lucrin.COM-sivustolla (johon viitataan jatkossa termillä "sivustomme") esitettyjen yleisten kauppaehtojen mukaisesti. Nämä kauppaehdot pätevät kaikkien muiden sivustollamme mainittujen ehtojen yli.

TUOTTEEN LUONNEHDINTA

Kaikki tuotteemme ovat laatutuotteita. Tuotteille ei myönnetä myynnin yhteydessä mitään muuta kuin myyjän takuu. Me teemme parhaamme varmistaaksemme, että värit esitetään mahdollisimman tarkasti. Väreissä voidaan kuitenkin havaita pieniä eroja esitetyn ja vastaanotetun tuotteen välillä, erityisesti johtuen kuvien pakkaamisesta verkossa.

TOIMITUS

Toimituskulut ovat yksilölliset kullekin Euroopan unionin 28 maalle, Sveitsiin, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Hong Kongiin, Intiaan ja Australiaan, valitaan mikä toimitustapa tahansa: Express (varastossa olevat tuotteet) tai Standard (räätälöidyt tuotteet).

Tuotteemme toimitetaan tavallisesti 2 - 10 päivän kuluessa tilauksesta (riippuen valitusta toimitustavasta) osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut.

Räätälöityjen tuotteidemme toimituksen hoitaa FedEx. Vastaanottajan on suositeltavaa olla mainitussa osoitteessa paikalla toimituksen ajankohtana (työpaikkasi osoitteen käyttäminen voi olla hyvä vaihtoehto). FedEx ei toimita kirjeitä, eikä postilokeroihin.

Express-toimitukset suorittaa Amazon-palvelut tai FedEx Express. Toimitukset suoritetaan yhtä lailla arkipäivisin. Kieltäydymme vastuusta tuotteiden toimituksen suhteen. Jos tilausta varten syöttämäsi tiedot eivät ole oikein, ei Lucrin ole vastuussa myöhästymisestä tai toimitusongelmista.

Kaikki toimitukset tehdään ilman asiakkaalle lankeavia ylimääräisiä tullimaksuja.

HINTA

Laskutettujen tuotteiden hinnat ovat tilauspäivänä voimassaolevat hinnat, jotka esitetään tilausvahvistuksessa. Floridaan tehdyt toimitukset sisältävät Floridan osavaltion verot, sillä yrityksemme sijaitsee kyseisessä osavaltiossa. Toimituksissa kaikkiin muihin osavaltioihin, on myyntiveron osuus NOLLA.

MAKSUEHDOT JA TURVALLISUUS

Kun asiakas tilaa tuotteen verkkosivustollamme, suoritetaan kaikki maksut turvallisesti. Lucrin käyttää seuraavia maksujärjestelmiä :

 • Luottokorttimaksu
 • Pankkisiirto
 • Paypal-maksu

Tämä sivustomme sisäänrakennettu järjestelmä on täysin suojattu Gateway-palvelimella ja omaa aitoussertifikaatin. Luottamukselliset tiedot (asiakkaan henkilöllisyys ja luottokortin numerot) tallennetaan ainoastaan pankkiyhteistyökumppaneiden hyvin suojatuille palvelimille. Lucrin ei tallenna mitään luottamuksellisia tietoja asiakkailta, jotka tekevät tilauksia Lucrin-sivustoilla.

TIETOSUOJA

Asiakas antaa myöntymyksensä, että Lucrin turvaa asiakkaan Lucrinin kanssa sopimussuhteessa olonsa aikana luovuttamat henkilökohtaiset tiedot. Asiakkaan henkilökohtaisia tietoja tallennetaan ainoastaan, jotta asiakkaan on mahdollista ostaa uusia tuotteita, ja jotta tapahtuma käy sujuvasti. Asiakkaan henkilökohtaisia tietoja käsitellään luottamuksellisina ja ne on suojattu. Näitä tietoja ei saateta millään muotoa ulkopuolisten tahojen haltuun, lukuun ottamatta Fedexille luovutettavaa toimitusosoitetta.

TILAUKSEN HYVÄKSYMINEN

Tilaus hyväksytään heti, kun se on vastaanotettu ja validoitu. Asiakas vahvistaa automaattisesti lähettäessään tilauksen, että hän on lukenut ja hyväksynyt kaupan yleiset ehdot. Poikkeuksellisissa olosuhteissa, erityisesti maksukyvyttömyyden tai virheellisten tietojen tapauksessa, Lucrin pidättää oikeuden kieltäytyä tai olla hyväksymättä tilausta asiakkaalta.

LASKUTUS JA VAHVISTUS

Jokainen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse ja Fedexiltä, kun tuotteet on lähetetty.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 10 päivän kuluessa sen vastaanottamisen jälkeen. Jos asiakas ei ole täysin tyytyväinen, hän voi valita palauttaa tuotteet hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Lukeaksesi lisää, katso Vaihto ja palautus

LAILLINEN OMISTUSOIKEUS

Tuotteet ovat Lucrinin omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaisuudessaan. Nämä yleiset kaupan ehdot ja sen soveltamisesta seuraavat sopimukset ovat Yhdysvaltojen lain alaisia. Oikeudenkäynnin tapauksessa käräjöidään Floridan hallintoalueella.

TAKUU

Lucrin antaa takuun kaikille artesaanien käsin valmistamille ylellisille nahkatuotteilleen. Takuu koskee kaikkia valmistusvikoja (nahka tai itse valmistus) ja on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä alkaen.

Tämän ajan jälkeen Lucrin on edelleen asiakkaidensa käytettävissä korjaustyön muodossa, josta kustannukset lankeavat asiakkaalle. Tällöin hinta-arvio esitetään etukäteen. Tämä ainutlaatuinen takuu ei päde seuraaviin: normaali kuluminen, epätavallisesta tuotteen käytöstä seuraavat ongelmat, nahan epäasianmukainen hoito, sekä naarmut tai kulumat.

Tämä takuu ei kata katoamista tai varkautta. Takuu ei ole siirrettävissä eteenpäin, mikäli tuote jälleenmyydään edelleen kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata tuotteita, jotka on ostettu jälleenmyyjältä.

LAHJAKORTIN EHDOT
 • 1. Lahjakortin ostaminen sivustollamme vastaa luottotilin avaamista meille, ja se koskee Lahjakortin koko arvoa, jonka saaja voi käyttää sivustollamme.
 • 2. Virtuaaliset lahjakortit lähetetään suoraan vastaanottajalle sähköpostitse oston yhteydessä.
 • 3. Lähettäjä on täysin vastuussa siitä, että vastaanottajan sähköpostiosoite on pätevä ja käytössä.
 • 4. Lahjakortit ovat voimassa 24 kuukautta ostopäivästä alkaen.
 • 5. Jos palautat tuotteita, jotka on maksettu osittain tai täysin Lahjakortilla, hyvitetään Lahjakortilla maksamasi arvo Lahjakortti-tilillesi, jotta voit käyttää sen tulevissa
 • ostoksissasi. Mikä tahansa yli jäävä summa hyvitetään kortille, jota käytettiin erotuksen maksamiseen.
 • 6. Lahjakortit eivät ole siirrettävissä, eikä niitä hyvitetä tai voi muuttaa rahaksi.
 • 7. Lucrin ei ole vastuussa, jos Lahjakortti katoaa, varastetaan tai sitä väärinkäytetään.
 • 8. Äärimmäisissä olosuhteissa, Lucrin pidättää oikeuden perua Lahjakortin.
Oma tilini
 • |