Nahkaiset kellonrannekkeet

Vaihtorannekkeet klassisiin luksuskelloihin

Tutustu monipuoliseen valikoimaan tilauksesta valmistettavia nahkarannekkeita, jotka lisäävät kellosi hienostuneisuutta. Saatavilla on eri kokoja, leveydeltään 14-24 mm. Jokaisessa rannekkeessa yhdistyy saumattomasti taiteellinen luovuus ja moitteeton tekninen tarkkuus, joten lopputulos on takuulla käytännöllinen ja tasokas. Laajasta käsinvalmistettujen rannekkeiden valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto joka kelloon. Korosta yksilöllistä tyyliäsi personointimahdollisuuksien avulla, kun voit luoda itsellesi todella ainutlaatuisen asusteen mm. eri värien ja kaiverrusmahdollisuuksien avulla.

banner customisable
banner cards_bills
banner AllAroundProtection
Löydä kelloosi sopivat korvakkeet
Löydät kelloosi täydellisen kokoiset korvakkeet, kun tarjolla on erilaisia kellollesi räätälöityjä vaihtoehtoja.
<   1/ 3   >

Hienostuneet kellonrannekkeet

Somista ranteesi hienostuneesti valikoimamme sirojen nahkarannekkeiden avulla. Rannekkeet on suunniteltu pienille kelloille ja ovat leveydeltään 14-20 mm. Sirot nahkarannekkeet huokuvat naisellista tyylikkyyttä ja viimeistelevät kauniisti hienostuneen asukokonaisuuden.

Ensiluokkaiset kellonrannekkeet

Lisää arvovaltaasi kestävillä nahkarannekkeilla, jotka on suunniteltu suuremmille kelloille ja ovat leveydeltään 20-24 mm. Vaikuttavat nahkarannekkeet valmistetaan huolellisesti korostamaan hienostuneen aikaraudan ulkoasua ja lisäämään kellon tyylikästä arvovaltaa.

Hienostunutta suojaa kellolle

Suojaa arvokkaat kellot ja mittatilaustyönä valmistetut nahkarannekkeet tyylikkäästi valikoimamme ensiluokkaisilla nahkapusseilla ja -koteloilla, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Päivitä asustekokoelmasi näillä virtaviivaisilla ja kestävillä säilytys- ja kuljetusratkaisuilla, jotka voi personoida nimikirjaimin.