Määräalennus

Hyödynnä ainutlaatuisia hinnanalennuksia, joita on saatavilla minkä tahansa tuotteen suuriin tilauksiin.

Määrä

Hinnanalennus

Määrä Hinnanalennus
5-9 -3 %
10-24 -5 %
25-49 -7 %
50-74 -10 %
75-99 -15 %
100-199 -20 %
200-299 -25 %
300-499 -30 %
500-999 -35 %
> 1000 -40 %

Myyntimenestykset yrityksille

Tutustu nahkatuotteisiin, jotka ovat palvelleet yritysasiakkaitamme vuosien varrella. Nämä ratkaisut ovat osoittautuneet myyntimenestyksiksi, sillä ne ovat käytännöllisiä ja lisäksi näyttävät hyvältä.

Personointi

Pysy uskollisena yrityksesi identiteetille hyödyntämällä tarjoamiamme brändäysmahdollisuuksia, kuten monogrammit, nahkatyyppien ja värien yhdistelmät sekä nimien ja jopa sloganeiden kaiverrukset.

Nahkatyyppi, väri ja tikkauslanka

Valittavanasi on yli 150 erilaista nahkatyyppien ja värien yhdistelmää sekä kontrastitikkaukset, joiden avulla luot ainutlaatuisen tuotteen.

Nahkaiset värinäytesettimme auttavat valinnassa

Kaiverrukset

Yritysbrändäys on mahdollista myös kaiverruksin. Kaiverruta nimi, sana tai jopa slogan ja luo täydellisiä nahkatuotteita.

Kaiverrus on saatavilla useita eri värissä:

Kaiverrus on saatavana kolmessa eri koossa:

16mm

9mm

5.5mm

Yritysbrändäys

Voit luoda yrityksellesi täydellisiä tuotteita kaiverruttamalla niihin yrityksen logon, ja vahvistaa näin yrityksen imagoa.

Tilauksesta valmistettu

Onko sinulla jotain muuta mielessä? Huipputaitavat artesaanimme ovat valmiina tekemään projektistasi totta. Täytä vain tiedot alla olevaan lomakkeeseen.

Personoitu paketointi

LUCRIN Geneva suojaa käsinvalmistetut nahkatuotteensa puuvillapusseilla, jotka kuvastavat tuotteiden laatua. Tämä ympäristöystävällinen ja uusiokäyttöinen vaihtoehto ei ainoastaan tarjoa suojaa, vaan on lisäksi todella monikäyttöinen.

Tuki ja neuvonta

Tule käymään liikkeessämme Genevessä, niin saat räätälöityjä neuvoja ja pääset valitsemaan täydelliset tuotteet yrityksesi tarpeisiin.

Hanki tarjous

Työskennellään yhdessä löytääksemme parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin.