banner

Hi-Tech

Koe paras

High tech -laitteidesi mittojen mukaan millimetrin tarkkuudella suunnitellut Lucrinin kännykkäkotelot on valmistettu aidosta nahasta ja laadukkaista materiaaleista, tarjoten laadukkaan ja elegantin suojan. Laaja mallistomme koostuu ensiluokkaisesta nahasta valmistetuista kustomoitavista koteloista ja tarjolla on vaihtoehtoja useimmille merkeille, mukaan lukien Samsung, Huawei, LG, BlackBerry, Google, Xiaomi, Kindle, reMarkable ja Microsoft. Saatavilla on runsaasti eri malleja aina klassisista pehmokoteloista erityistä suojaa tarjoaviin kovakantisiin koteloihin. Kaikki laadukkaat kotelomme on mahdollista kustomoida, joten ne ovat myös erinomainen ja omaperäinen lahjaidea niille, joiden älypuhelimet & tabletit tarvitsevat suojaa tyylistä tinkimättä.

Samsung suojakotelot

Lucrin on antanut vanhoille suojakoteloille nykyaikaisen ilmeen. Ylellisen minimalistiset mallimme valmistetaan aidosta nahasta, jotta älypuhelin saa ansaitsemansa elegantin ulkoasun. Personoi suojakotelo persoonallisuutesi ja makumieltymystesi mukaan!
Näytä lisää >

Kindle & reMarkable

Tutustu erilaisiin tyylikkäisiin ja ylellisiin nahkaisiin suojakoteloihin tableteille, kuten Kindle, reMarkable ja Samsung-tabletit. Suunniteltu erityisesti paljon liikkeellä olevien käyttöön, eikä tablettia enää tarvitse kuljettaa kömpelössä ja tylsässä laukussa. Päivitä työvälineistösi toden teolla valitsemalla korkealaatuinen, personoitu nahkasuoja.
Näytä lisää >

Microsoft Surface

Lucrinin ylelliset nahkaiset suojakotelot on suunniteltu suojaamaan Microsoft Surface -sylimikroa kuljetuksen aikana. Tyylikkäät suojakotelomme takaavat laitteen pysyvän turvassa ja ovat malliltaan ja tunnultaan elegantin minimalistisia. Täydellinen istuvuus ja mikrokuituinen sisäpinta suojaa Microsoft Surfacea kaiken tyyppiseltä kulumalta.
Näytä lisää >

Älykellojen rannekkeet

Tee tyylikokeiluja vaihtamalla kellonrannekkeesi Lucrinin nahkarannekkeisiin. Lisäät vaihtorannekkeilla Montblanc Summit 2, Samsung Galaxy tai Huawei GT -älykelloon persoonallisuutta ja väriä todella helposti. Ylellisestä nahasta huolellisesti käsinvalmistetut ja personoitavat kellonrannekkeet viimeistelevät virheettömän tyylikkään ulkoasun. Kaiverruttamalla nimikirjaimet luot entistä näyttävämmän asusteen!
Näytä lisää >