Joululahjaopas

Tilaa personoidut lahjat nyt, jotta ne toimitetaan ennen joulua
Nostata läheistesi joulumieltä LUCRINin vuoden 2021 joululahjatarjonnalla, joka sisältää personoituja nahkatuotteita, jotka toimitetaan ajoissa juhlapyhiksi.

Toimistotarvikkeet

Osoita arvostuksesi työteliäille ystävillesi ja perheenjäsenille, ja täydennä heidän työtilaansa LUCRINin kattavan valikoiman personoitavilla nahkaisilla kirjoitusalustoilla ja muilla tarvikkeilla.

Kirjoitusvälineet

LUCRINin laadukkaat kynät ja tyylikkäät kansiot ovat täydellinen lahja kirjoituksesta innostuneille vanhemmille ja sisaruksille, jotka ovat juuri saaneet ensimmäisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

iPhone-kotelot

Valikoimamme ylelliset nahkakotelot iPhone 13 ja 12 -puhelimille sekä muille malleille ovat käytännöllinen valinta. Kaiverruta nimikirjaimet ja luo ainutlaatuinen lahja, joka on hohdokas vielä joulupyhien jälkeenkin.

ISisustus

Ilahduta sisustuksesta innostuneita ystäviäsi antamalla joululahjaksi personoitu tarjotin tai ylellinen nahkainen paperikori.

Apple-tarvikkeet

Piristä lähipiirisi Apple-faneja LUCRINin personoitavilla AirPod, iPad ja Apple Watch -nahkatarvikkeilla. Viimeistele hienostunut rakkaudenosoitus kaiverruttamalla nahkapintaan heidän nimikirjaimensa!

Arjen tarvikkeet

Nämä pienet, mutta vaikuttavat lahjat, ovat ihanteellinen valinta kenelle tahansa. Tarjolla on käteviä tarvikkeita, kuten kompakteja lompakoita ja passikoteloita, joiden hienostuneisuuden voit viimeistellä kaiverruksin.

Ylelliset LUCRIN-laukut

Mitä parhain lahja rakastamallesi naiselle tai miehelle - LUCRIN Genevan ylelliset nahkalaukut ovat ajattomia taidonnäytteitä, jotka kestävät käytössä vuosikausia.

Kellokotelot

Lisää tänä jouluna suosikkihenkilösi kelloinnostusta entisestään! Kultaa joulunajan muistot valikoimamme nahkaisilla kellokoteloilla, kellokääröillä ja suojakoteloilla - kaikki täysin personoitavissa.