Uusi
Nahkarannekkeet
Apple Watch Series 7
LUCRIN Geneva esittelee upean valikoiman Apple Watch -rannekkeita, jotka luodaan ylellisestä nahasta Apple-kelloihin ihastuneiden iloksi. Räätälöidysti valmistettavat ergonomiset rannekkeemme on suunniteltu sopimaan eri kokoisiin ranteisiin ja vastaavat joka makuun lukemattomien personointimahdollisuuksien ansiosta.
Compatible with all Apple Watch Series.
Osta heti
Kokeile itse
Valitse kiinnikkeiden väri
  • Hopea check
  • Avaruuden Musta check
  • Ruusukulta check
Lisää oma jälkesi
Vie oma Apple Watch -nahkarannekkeesi uudelle tasolle. Personoi vaihtoranneke valitsemalla jokin 10 erilaisen kaiverrustyylin tai kontrastitikkauksen väliltä.
Hypoallergeeninen
Rannekkeemme luodaan tarkoin hyödyntäen mikrobeja tuhoavaa nahkapinnoitetta, joka on ihoystävällinen. LUCRINin nahkarannekkeiden ansiosta ihosi on suojattu ärsytykseltä ja allergisilta oireilta.
Täydellinen istuvuus
Joka ranteeseen löytyy sopiva Apple Watch -ranneke. LUCRIN esittelee pieniä, keskikokoisia ja suuria versioita vaihtorannekkeista, jotka istuvat ranteeseen mukavasti.
Värivalikoima
LUCRIN tarjoaa mahtavan valikoiman värejä ja nahkatyyppejä, joten voit päästää luovuutesi valloilleen. Lisää asuusi väriä personoitavien nahkarannekkeidemme avulla.
Kestävä
Lujat ja kestävät Apple Watch -rannekkeemme luodaan laadukkaasta nahasta, joka kaunistaa upean kellosi ulkonäköä ja kestää ajan hampaissa.
Apple Watch Configurator
Aloita nyt oman ylellisen ja räätälöidyn nahkaisen Apple Watch -vaihtorannekkeen luominen suunnitteluohjelmamme avulla!