Ocean Collection

Ajaton valikoima kangasnahkalaukkuja

Meren ja raikkaan kesätunnelman inspiroima Ocean Collection sisältää valikoiman ajattomia ja kestäviä laukkuja, jotka valmistetaan 100 % puuvillakankaasta ja viimeistellään nahkaisilla yksityiskohdilla. Valikoimasta löytyy erilaisia laukkuja, jotka voit personoida tyyliisi sopivaksi.

Vaihtoehdot ovat loputtomat: yksinkertaisia kantokasseja, nahalla viimeisteltyjä lähettilaukkuja, kankainen vyölaukku ja kirjekuorilaukku!

Tutustu

Luottolaukku arkikäyttöön

Käytännölliset kankaasta ja nahasta valmistetut laukut ovat täydellinen ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön, oletpa töissä tai viettämässä iltaa ystävien kanssa. Laukut on suunniteltu kaiken tarvittavan kuljettamiseen olematta kuitenkaan turhan kookkaita tai painavia, jotta kätesi pysyvät vapaana siitä riippumatta missä olet ja mitä teet.

Täydellinen matkakumppani

Löydä itsellesi täydellinen matkakumppani seuraavalle lomallesi Ocean-mallistostamme. Hanki klassinen, rento tai ajaton laukku, joka viimeistelee minkä tahansa asun ja on kestävä. Lukuisat taskut auttavat pitämään tavarat järjestyksessä ja olkahihnojen ja kantokahvojen ansiosta laukkua on helppo kuljettaa.

Yksityiskohdat ratkaisevat

loader
Lataa...
159,00 €

Osta Ocean Collection