Lokerikko toimistotarvikkeille

 - 
[ jäljellä varastossa ]
(% arvostelut)
Sileä nahka 259,00 €
Yritystarjous - Kaivertaa logosi +300,00 € Lue lisää
Ilmainen toimitus
Tuotetiedot

Siisti työpöytä auttaa pitämään ajatukset selkeinä. Tämä LUCRIN Genevan nykyaikainen tarjotin toimistotarvikkeille on ihanteellinen ratkaisu työtilan järjestämiseksi. Tyylikäs ja selkeälinjainen design muodostuu laadukkaasta puurungosta, joka verhoillaan ylelliseen nahkaan. Toimistotarjottimessa on kolme lokeroa, joihin voit järjestellä kyniä, muistilappuja ja puhelimen. Kynälokeroon (17 x 7 cm) mahtuu mukavasti jopa 5 kirjoitusvälinettä. Muistilaput voit tallettaa siististi neliön muotoiseen lokeroon (10,5 x 10,5 cm) ja kolmanteen lokeroon (10 x 2 cm) mahtuu mukavasti puhelin tai käyntikortteja.
Lisää työtilasi hienostuneisuutta lokerikolla, joka on tyyliltään ajaton, mutta moderni. Personoi nahkatarjotin valitsemalla pehmeitä sävyjä sekä kirkkaita värejä sisältävästä värivalikoimasta mieleisesi. Saat kaupan päälle LUCRIN-muistilappulehtiön; täyttösivut löydät tuotenrolla: ROS2028.

Mitat: 31 x 15 x 2,4 cm

SKU-koodi OS2098
Paketointi
  • LUCRIN Geneva suojaa käsinvalmistetut nahkatuotteensa puuvillapusseilla, jotka kuvastavat tuotteiden laatua. Tämä ympäristöystävällinen ja uusiokäyttöinen vaihtoehto ei ainoastaan tarjoa suojaa, vaan on lisäksi todella monikäyttöinen.

    • Minimaalinen pakkaus
    • Kierrätettävä ja uusiokäyttöinen
    • Luonnonmukaiset raaka-aineet
    • Matala ympäristövaikutus
  • packaging
Arvostelut
(3)