banner

Sinun valitsemasi bestsellerit

Löydä joitain suosikkeistasi
Tutustu LUCRINin oppaaseen, joka esittelee viime vuosien aikana myyntimenestyksiksi osoittautuneet nahkatuotteemme. Näihin räätälöityihin tuotteisiin on saatavilla erilaisia personointivaihtoehtoja.

iPhone-kotelot

Valikoimamme ylelliset nahkakotelot iPhone 14 ja 13 -puhelimille sekä muille malleille ovat käytännöllinen valinta. Kaiverruta nimikirjaimet ja luo ainutlaatuinen lahja, joka on hohdokas vielä joulupyhien jälkeenkin.

Arjen tarvikkeet

Nämä pienet, mutta vaikuttavat lahjat, ovat ihanteellinen valinta kenelle tahansa. Tarjolla on käteviä tarvikkeita, kuten kompakteja lompakoita ja passikoteloita, joiden hienostuneisuuden voit viimeistellä kaiverruksin.

Apple-tarvikkeet

Piristä lähipiirisi Apple-faneja LUCRINin personoitavilla MacBook, AirPod, iPad ja Apple Watch -nahkatarvikkeilla. Viimeistele hienostunut rakkaudenosoitus kaiverruttamalla nahkapintaan heidän nimikirjaimensa!

Toimistotarvikkeet

Osoita arvostuksesi työteliäille ystävillesi ja perheenjäsenille, ja täydennä heidän työtilaansa LUCRINin kattavan valikoiman personoitavilla nahkaisilla kirjoitusalustoilla ja muilla tarvikkeilla.

ISisustus

Ilahduta sisustuksesta innostuneita ystäviäsi antamalla joululahjaksi personoitu tarjotin tai ylellinen nahkainen paperikori.

Kellokotelot

Lisää tänä jouluna suosikkihenkilösi kelloinnostusta entisestään! Kultaa joulunajan muistot valikoimamme nahkaisilla kellokoteloilla, kellokääröillä ja suojakoteloilla - kaikki täysin personoitavissa.