Ylelliset kellokotelot

Horologian taikaa

LUCRIN Genevan kellovalikoima on koottu aloittelevien ja intohimoisten kelloharrastelijoiden iloksi. Tutustu personoitaviin nahkaisiin kellokoteloihin, suojakoteloihin, kellorasioihin ja täydentäviin tarvikkeisiin, joilla tyynnytät omaa tai tuntemasi kelloharrastajan intohimoa kelloihin. Järjestä jopa 4 ylellistä kelloa tyylikkääseen kellokoteloon, joka valmistetaan käsin ylellisestä nahasta ja jonka sisäpinta viimeistellään suojaavalla mikrokuidulla. Viimeistele vaikuttava kellokotelo kaiverruttamalla nahkapintaan nimesi ja personoimalla tikkaukset.

Tyylikkäät kellosuojat

Talleta ja kuljeta arvokkaita kellojasi pehmeissä kellokoteloissa. Kompaktit ja kestävät kellokotelomme ovat personoitavissa ja ihanteellinen ratkaisu työ- tai lomamatkoille.

Yhdelle kellolle

Olemme luoneet nahkaisen kellokotelon ja -rasian yhdelle kellolle, jotta voit suojata valikoimasi suosikkikellon. LUCRIN Genevan hienostuneet ja modernit kellokotelo ja kellorasia yhdelle kellolle tarjoavat samanaikaisesti suojaa ja tyyliä.

Kahdelle kellolle

Nämä personoitavat kellokotelot ja kellorasiat kahdelle kellolle lisäävät arvokkaimpien kellojesi tyylikkyyttä entisestään. Personoi pinta rohkeilla väreillä luodaksesi räväkämmän version tai vaaleilla sävyillä korostaaksesi kotelon hienostuneisuutta.

Kolmelle tai neljälle kellolle

LUCRIN Genevan tilavissa kellokoteloissa on tyylikkään virtaviivainen design, jonka ansiosta 3-4 hienointa kelloasi saa eksklusiivista huolenpitoa. Personoitavat nahkaiset kellokotelot ovat lujia ja tyylikkäitä, ja kestävät sisältönsä tavoin sukupolvelta toiselle.

Ylelliset kellorullat

Ylelliset kellorullamme on varustettu pienellä kiinnityshihnalla ja tarjoavat suojaa usealle kokoelmasi arvokelloista. Nahkaiset kellorullat ovat personoitavissa kaiverruksin ja vastaavat hienostuneisuudellaan jokaiseen makuun.

Kellotarvikkeet

Tutustu täydentäviin kellotarvikkeisiin, jotka ovat ylellisiä, tyylikkäitä ja ajattomia.

Kaupan Instagram

close