Strutsinnahkainen värinäytesetti

 - 
[ jäljellä varastossa ]
(2 arvostelut)
Aito strutsinnahka 15,00 €
Yritystarjous - Kaivertaa logosi +299,00 € Lue lisää
Ilmainen toimitus
Tuotetiedot

Oletko viimein valinnut minkä tuotteen haluat, mutta et osaa päättää mieltäsi värin tai materiaalin suhteen? Tämä strutsinnahkainen värinäytesetti auttaa valinnassa.
Strutsinnahasta valmistetut tuotteet tunnustetaan maailmanlaajuisesti ylellisyystuotteiksi, äärimmäisen pitkäikäisiksi ja aidosti arvokkaiksi. Nahka on todella pehmeää ja voi olla eri sävyistä, myös hyvin vaaleaa. Strutsinnahka on erinomainen materiaali, jota arvostetaan sen kauneuden, kestävyyden ja pehmeyden ansiosta. Kaikkien näiden ominaisuuksien vuoksi strutsinnahka on yhtä arvostettua kuin krokotiilin- tai käärmeennahka. Strutsinnahkaa kuvaa sen epätavallinen pintarakenne ja nahkamarkkinoilla se on tunnettu jo vuosia kauneutensa, useiden upeiden ominaisuuksiensa ja ennen kaikkea helmimäisen rakenteensa ansiosta. Pintarakenne on seurausta siitä, että linnun höyhenet irtoavat höyhentupista ja jättävät nahkaan pyöreän jäljen.
Juuri strutsinnahan höyhentupit tekevät sen ulkonäöstä ainutlaatuisen ja erilaisen muihin nahkoihin verrattuna. Höyhentuppien lukumäärä määrää strutsinnahan hinnan: mitä enemmän höyhentuppia, sitä kalliimpaa nahka on. Aidosta strutsinnahasta valmistetut tuotteet eivät vaadi sertifikaatteja, joten niiden lähettäminen mihin tahansa maailmassa on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kun tullimuodollisuuksista ei tarvitse huolehtia.
Halkaisija: 5,3 cm

SKU-koodi NC2009
Paketointi
  • LUCRIN Geneva suojaa käsinvalmistetut nahkatuotteensa puuvillapusseilla, jotka kuvastavat tuotteiden laatua. Tämä ympäristöystävällinen ja uusiokäyttöinen vaihtoehto ei ainoastaan tarjoa suojaa, vaan on lisäksi todella monikäyttöinen.

    • Minimaalinen pakkaus
    • Kierrätettävä ja uusiokäyttöinen
    • Luonnonmukaiset raaka-aineet
    • Matala ympäristövaikutus
  • packaging
Arvostelut
(2)
4.5 tähteä  |  2 arvostelut
star star star star star
praktisch und gute Größe
Da die Muster mit einer Schraube verbunden sind, kann man diese auch umsortieren, damit man die in Frage kommenden Farben gleich nebeneinander hat.
Die Größe ist für eine haptische Beurteilung gut bemessen. Die besondere Weichheit des Straßenleders kann gut erfaßt werden.
Vahvistettu osto - Julkaistu kohteesta Lucrin.de
star star star star star
Échantillon couleurs cuir
Parfait
Vahvistettu osto - Julkaistu kohteesta Lucrin.fr

2 Item(s)

loader
Lataa...