Yritysten lahjaopas

Tutustu laajaan valikoimaamme, joka sisältää käytännöllisiä toimistotarvikkeita, joita voidaan valmistaa käsin suurissa erissä ja jotka ovat personoitavissa viimeistä yksityiskohtaa myöten. Valikoimamme sisältää räätälöityjä paketteja, jotka vastaavat yritysten muuttuviin tarpeisiin ja auttavat tekemään tärkeistä projekteista todellisuutta. Tee visiostasi totta LUCRINin avulla ja personoi haluamasi tuote, jota voit tilata haluamasi määrän. Valitse nahkatyyppi ja väri sekä välitä meille logo tai mikä tahansa muu viesti, jonka haluat kaiverruttaa valitsemaasi tuotteeseen. LUCRIN Genevan nahkatuotteiden joukosta löytyy täydellinen lahja asiakkaille ja työtovereille tänä jouluna!

Kirjoitusalustat ja setit

Päivitä työtilaa personoidulla ja ainutlaatuisella kirjoitusalustalla, joka ei ainoastaan suojaa työtasoa, mutta lisää virtaviivaista tehokkuuden tuntua. Tarjolla on erilaisia ylellisiä, pehmeitä ja korkeatasoisia malleja, joista valita!

Kirjoitusvälineet ja -tarvikkeet

Tämä varma ja klassinen lahjaidea tekee kenet tahansa onnelliseksi. LUCRIN Genevan eksklusiiviset kirjoitusvälineet tarjoavat miellyttävän kirjoituselämyksen. Valitse tilauksesta valmistettu kynäkotelo tai -teline, johon voi tallettaa kätevästi kaikki irralliset kirjoitusvälineet.

Päivyrit ja kalenterit

Kaiverruta yrityksesi logo valikoimamme tyylikkäisiin nahkaisiin päivyreihin ja kalentereihin, niin voit antaa läheisillesi ainutlaatuisen lahjan! Pidennä lahjan ikää ostamalla seuraksi kalenteriin/päivyriin sopivat täyttösivut. Löydä täydellinen vaihtoehto tutustumalla valikoimaan!

Säilytyslaatikot ja tarjottimet

Pidä työtila moitteettomassa kunnossa järjestämällä kaikki irtotavarat näiden säilytysratkaisujen avulla! Lisää hienostuneisuutta tarttumalla erilaisiin personointimahdollisuuksiin ja luo täydellinen yrityslahja!

Tärkeät toimistotarvikkeet

Nämä pienet toimistotarvikkeet unohtuvat helposti, mutta ovat siitä huolimatta korvaamattomia toimistolla kuin toimistolla! Nämä nahkatuotteet ovat personoitavissa viimeistä piirtoa myöten, ja tarjolla on esimerkiksi lasinalusia ja paperipyyhelaatikon suojia.

Personoitavat kansiot

Valikoimamme kevyet ja käytännölliset nahkakansiot tekevät työasiakirjojen ja -tarvikkeiden säilyttämisestä ja kuljettamisesta helppoa, kuitenkaan tyylikkyydestä tinkimättä. Lisää hienostuneisuutta kaiverruttamalla nimi tai logo!